Vés al contingut

Viquiprojecte Discussió:Bàsquet/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Funcionament i organització del viquiprojecte

Bé, us he reunit tots aquí perquè em doneu l'opinió sobre el meu esquema d'organització del viquiprojecte, i si cal, en creeu un, vosaltres també podeu donar la vostra opinió!

  • Secció NBA: portarien tot el relacionat amb la lliga americana (també la WNBA i la NBA Development League). Jo hi destinaria un usuari que organitzés una mica la secció, com si fos un "encarregat".
  • Secció Europa: es portaria el relacionat amb les lligues europees. Especial atenció a la ACB i les lligues catalanes. 2 usuaris d'"encarregats".
  • Secció Internacional: es portaria el relacionat amb la FIBA (campionat mundial...) i amb les lligues estatals d'altres països de fora d'Europa i d'Estats Units. 1 usuari d'"encarregat".

Com que sóm quatre usuaris, repartir-nos tanta feina costa. Jo ho he fet per lligues i zones, però si vosaltres opineu que és millor organitzar-ho per clubs, jugadors, lligues... proposeu-ho. La vostra opinió compta, recordeu que vosaltres també formeu part del viquiprojecte! --Ula 21:48, 3 maig 2007 (CEST)

Ocupat

Aquests dies estic bastant ocupat, tan bon punt tingui més temps em passaré per aquí. --ArnauDuran... podem discutir-ho! 14:53, 4 maig 2007 (CEST)

Eurobasket 2007

Hola, escric per a presentar-me i dir-vos que he creat la pagina del Eurobasket 2007. Intentaré aportar tot el que pugui al vikiprojecte i al portal del bàsquet. --Manaies 20:02, 11 juliol 2007 (CEST)

Proposta organització

Aquesta és una proposta que té com a objectiu organitzar el Viquiprojecte del Bàsquet. Hi poden votar tots els usuaris inscrits a l'esmentat Viquiprojecte. Cada usuari del Viquiprojecte pot fer diferentes propostes, que hauran de ser votades. Aquesta votació s'estructurarà en dues fases:

  1. Presentació de propostes (des de l'11 de maig del 2007 fins al 25 de maig del 2007.
  2. Votació de les propostes (a partir del 25 de maig del 2007.

Proposta de l'Ula

El viquiprojecte s'estructuraria en cinc grans blocs, en el que, de moment, hi hauria un usuari com a "encarregat". L'"encarregat" només faria la funció de planificar i controlar l'evolució dels articles del seu bloc.

  • Bloc 1: Encarregat del Viquiportal i del Portal
  • Bloc 2: Encarregat de les lligues americanes (NBA, WNBA, D-League...)
  • Bloc 3: Encarregat de competicions europees
  • Bloc 4: Encarregat de l'àmbit mundial i de països no europeus i no americans.
  • Bloc 5: Altres (si cal)

Equips Lligues LEB

Hola, simplement dir-vos que si no vos importa i no vos trenque els plans, aniré ampliant els articles dels equips de LEB i intentant portar els dels equips del sPaïsos Catalans a un nivell si cap millor.

Pel que fa a l'estructura dels articles d'equips crec que es podria afegir un apartat amb la plantilla. Quedaria com la plan del CB Cornellà que ha sigut la primera que he fet. També aniré fent articles d'alguns jugadors i intentaré enllaçar-ho tant com puga. Gràcies. --JoanPetit (disc.) 17:17, 4 oct 2009 (CEST)

Traduir plantilla

Hola! no se si este projecte està actiu, però voldria suggerir que es modificara la plantilla de jugador de basquet per a que :ca reconeguera automàticament la informació de la plantilla :en "Infobox basketball biography". Així, simplement copiant i pegant (i traduint els noms) podríem afegir tota la informació als nous articles d'una manera molt més ràpida. Crec que és possible que una plantilla reconega els noms tant en català com en anglès, no?--Coentor (disc.) 10:22, 30 ago 2013 (CEST)

M'ho apunto com a feina pendent--Arnaugir (discussió) 11:16, 30 ago 2013 (CEST)

Actualització plantilles equips ACB i NBA

Hola! D'aquí poc començarà la nova temporada i estaria bé actualitzar les plantilles dels equips de l'ACB i de l'NBA. El problema és que és una feinada (són 48 equips en total) i he pensat que si algú més té ganes de fer-ho ens podríem repartir la feina. Si us animeu també podríem fer les plantilles dels equips d'Eurolliga. Salut!--Oriolfam (disc.) 13:07, 3 set 2013 (CEST)

Hola! Dic el mateix que l'any passat: estaria bé actualitzar les plantilles dels equips de l'ACB, l'NBA i l'Eurolliga de cara a la temporada 2014-15. Són 17 de l'ACB, 30 de l'NBA i 19 de l'Eurolliga i si ens ho repartim entre 4 o 5 no és gaire feina. Si algú s'anima ho fem. Salut!--Oriolfam (disc.) 11:09, 22 jul 2014 (CEST)
De fer el València Bàsquet ja s'encarreguem els usuaris valencians. (De fet, ja està tot actualitzat i amb fotos, sols quedaria fer articles de jugadors).--Coentor (disc.) 12:08, 16 set 2014 (CEST)

Identificar jugadors

Qui llança el tir lliure és Navarro? si voleu perdre temps, a Commons teniu més cosetes (i encara s'han d'apujar uns pocs més).--Coentor (disc.) 12:08, 16 set 2014 (CEST)

Jo diria que és Kostas Papanikolau.--Oriolfam (disc.) 21:12, 19 set 2014 (CEST)
És Papanikolau, al rebot Tomic i Nachbar--Arnaugir (discussió) 21:21, 19 set 2014 (CEST)

Wiki Loves the Olympics

Hola. Perdó pel retràs, però el dia 5 vam començar un nou concurs d'edició. Es tracta d'un concurs organitzat pels grups que formen part d'Iberocoop a rel d'una proposta de Vanbasten 23. S'ha coordinat a meta perquè és multilingüe i tracta d'ampliar i millorar la informació sobre els Jocs Olímpics i Paralímpics (no només els de Rio). Durarà fins el 18 de setembre. Hi ha diversos premis especials i els articles poden servir per a més d'un concurs o iniciativa. Vos convidem a participar i posar la vostra pedra. La página del concurs és Wiki Loves the Olympics. Salut! --Millars (disc.) 18:48, 9 ago 2016 (CEST)