Viquiprojecte Discussió:Còmic

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Viquiprojecte Discussió:Còmic/Arxiu 1 en data 06-03-2017.

Arnandis (discussiócontribucions)

Faç una crida a tots els que heu participat en Viquiprojecte:Ficomic/2017 @Evazquezpuig @F3RaN @Gerhidt @Ivan bea @Jordi escarre @Kippelboy @Pitxiquin @TaronjaSatsuma, per si voleu que li peguem un espinyonet al Portal:Còmics, que necessita una bona lluïda. Ara mateix està actualitzat, amb les notícies i els enllaços en roig i un article automàtic per a cada mes, però caldria redissenyar el portal i adapatar el codi al format nou, canviar els articles mensuals i, si pot ser, crear-ne diaris com en la portada o el Portal:Pilota.

Jordi escarre (discussiócontribucions)

La proposta em sembla bé, però jo no sé gaire per on començar. Tens alguna idea?

Arnandis (discussiócontribucions)

Acabe de modificar Portal:Còmics/Destacat per a què canvie d'article cada dia: com he llegit en https://twitter.com/FechasdeComic que hui és el natalici de George Pérez, he creat la Plantilla:Còmics 9 juny i, de retruc, l'article, que encara no en tenia. Ara seria qüestió de buscar una efemèride per a cada dia de l'any, regularment amb els naixements dels autors o, si n'hi ha, algun altre esdeveniment fixe; els altres tipus d'articles destacats d'editorials, convencions o títols podrien durar tot el mes en una altra caixa a banda de la diària: de moment he creat Plantilla:Còmics 6 juny, Plantilla:Còmics 19 juny i Plantilla:Còmics 25 juny, per a què no es quede buida tot el mes.

Arnandis (discussiócontribucions)

Ja tenim també la de demà!

Arnandis (discussiócontribucions)

Hui fa un any d'esta proposta i ja hi ha una plantilla d'article destacat per a quasi cada dia de l'any; si voleu col·laborar en la mampresa, faena no en falta!

Resposta a «Manteniment del portal»
Cap més tema anterior