Viquiprojecte Discussió:Documentació estructurada infotaules/persona

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Jey @Davidpar @Tiputini @Konkordia @Pau Colominas @Barcelona

Amb la progressiva desaparició de l'ús dels paràmetres manuals a les infotaules (cosa de la qual m'alegro), els editors no sempre saben que han d'escriure (a WD) per a obtenir un determinat resultat.

Amb una mica de paciència i prudència alguns s'animen a fer canvis elementals a WD sovint sense entendre molt bé que han de canviar i encerten per prova-error; en tot cas, quan la informació requereix de una combinació de propietats i qualificadors, costa molt entendre i s'opta per "fer una cosa senzilleta", i segur que anem perdent riquesa informativa.

Fa tems que li vinc donant voltes a com resoldre-ho i recentment m'he embolicat en un parell de projectes internacionals de WD i estic assajant una via que penso que pot funcionar.

Es tracta de mostrar "que has d'entrar a WD" de la forma més semblant a com ho entraràs, per aconseguir obtenir allò que vols veure.


Us necessito per contrastar la pàgina a la que correspon aquesta discussió per avaluar la idea abans de fer tota la feina de picar.

Deixeu missatges aquí mateix.

Merci,

Barcelona (discussiócontribucions)

M'ho he mirat, què necessites? saber si s'entén? és que no veig què he de provar, perdona

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Doncs, m'he explicat fatal, disculpa.

Em cal avaluar si aquest format és una ajuda pels editors per entendre "què" han d'entrar a WD.

No és tant una formació de "cóm s'edita" en WD, això és un altre tema, sinó quines propietats, qualificadors i amb quines limitacions cal tenir per a obtenir el resultat que es mostra al seu costat (Opció 2).

D'altra banda, l'opció 1, que pot ser compatible amb la 2, mostra l'inventari clàssic de paràmetres de tota la vida, però orientat a les propietats implicades, abandonant l'ús dels nom de paràmetres.


En resum, si anessis a fer servir una plantilla i et trobessis això com a documentació, sabries que has d'entrar a WD perquè es mostri emplenada la infotaula ?

Merci,

Barcelona (discussiócontribucions)

Ahh val ara ho entenc, doncs caldrà aclarir-ho a la pàgina perquè no ho veig intuïtiu. Caldria explicar-ho pas a pas, i una plantilla amb vermells no ajuda per als que només toquen viquipèdia (perquè públic de wd no és target). Potser soc jo, però li falta "baixar un nivell" si és per a novells

Konkordia (discussiócontribucions)

Entenc el que diu Barcelona. Amador, pots dis quin termini ens dones per la nostra opinió? En podriem parlar a Cervera o anteriorment en algún lloc (petit comité) per aclarir coses i accelerar la resposta? La feina que fas és molt necessària!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Abans de Cervera vull tenir una cosa més sòlida. Potser el puc presentar .

Quan tingui una versió més comprensible, t'aviso i mirem de quedar. Merci

Resposta a «Ho pots provar ?»
Cap més tema anterior