Vés al contingut

Viquiprojecte Discussió:Termcat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Pere Orga (discussiócontribucions)

Neoloteca: diccionari dels termes normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT amb els equivalents amb altres llengües, tot amb llicència compatible a Viquipèdia dels quals es van fent càrregues periòdiques al Viccionari.

Això no és del tot cert, ho publiquen en diverses llicències però que jo vegui, dels XMLs compatibles amb la Viquipèdia o el Viccionari només ho són https://raw.githubusercontent.com/pereorga/termcat-dicts/master/data/urls_cc_by.txt

Com puc seguir les importacions que s'estan fent al Viccionari?

Pere Orga (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Ho trec. Hi va haver un error d'interpretació amb la Neoloteca i així ens ho van fer notar des del Termcat. La confusió ve del fet que les resolucions del Consell Supervisor del Termcat són publicades en el DOGC a més d'incloure-les en la Neoloteca. Allò que es publica en el DOGC és de domini públic, allò que es publica en la Neoloteca no ho és, tot i que sigui una còpia. Un exemple del DOGC i la fitxa corresponent al primer dels termes en la Neoloteca. Es podria discutir aquesta qüestió, però és que no tot el que està a la Neoloteca està publicat també al DOGC. En el Viccionari no s'ha fet cap càrrega de la Neoloteca però sí que s'ha usat el DOGC esporàdicament (exemple).

Les importacions fetes són les indicades, excepte la Neoloteca. Es poden veure per les categories indicades a wikt:Viccionari:Termcat. També s'han fet algunes importacions de traduccions que són lliures, sense definicions, per exemple wikt:Categoria:Terminologia Anatomica a partir del primer diccionari que indiques en l'enllaç d'anàlisi. En aquest cas no hi ha cap seguiment d'importacions de traduccions fetes, tret de la plantilla termcat indicada com a referència i amb el número del diccionari. Seria bo fer un repàs dels diccionaris que has identificat.

Pere Orga (discussiócontribucions)

Si et sembla bé provo de crear un bot per importar-ho al Viccionari (ho faig des de 0, si no ho teniu començat). Posteriorment, es podria també monitoritzar amb un script els recursos que es van afegint o modificant a Termcat.

Vriullop (discussiócontribucions)

Perfecte. Les importacions fetes són de fa més de dos anys. Els scripts que vaig fer en el seu moment són molt específics i els hauria de revisar de dalt a baix, a més de canvis d'estructura produïts al Viccionari que hauria d'incorporar. Si te'n surts des de zero, endavant, sinó ho anem comentant.

Pere Orga (discussiócontribucions)

👍

Resposta a «Neoloteca CC-BY vs altres»
Cap més tema anterior