Viquiprojecte Discussió:Viquitrobada tècnica tardor 2012/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Logística

Julià, si és un lloc de fàcil arribada amb transport públic i no hi ha gaire problemes que hi vingui gent (no crec que siguem molts), fantàstic! Assumim que la gent podrà portar el propi portàtil (que algú cridi si no), però seria ideal que el lloc tingués un projector per les xerrades introductòries també. --Toniher (disc.) 13:21, 28 set 2012 (CEST)
pot ser a la Wikilounge (Plaça Catalunya) on caben entre 12 i màx 20 persones, hi ha pantalla gran i wifi. O podria ser a la nova aula de la seu de Poblenou (prop metro, tren, tramvia, carril bici diagonal) on potser més gent, hi ha pantalla i ordinadors. La Wikilounge dissabte està oberta, poblenou nou ho sé. S'han de reservar amb temps. Suposo que en Julià ho pot fer, si no ho podria demanar jo. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 10:59, 1 oct 2012 (CEST)
Julià o David, podeu confirmar alguna cosa amb la UOC abans d'una setmana? Si no començaria a mirar altres opcions. Gràcies! --Toniher (disc.) 00:40, 3 oct 2012 (CEST)
El wikilounge ja no està disponible dissabtes :-( però podem tenir una sala a la seu de Rambla Poblenou, si us va bé, també és força cèntric, hi ha metro (Glòries / Clot), bus (7 / 56) i tramvia --Julià Minguillón (disc.) 13:25, 3 oct 2012 (CEST)
Hola Julià, sóc veí del barri, per tant, per mi seria de conya :). Apart, és prou a prop de Rodalies Clot/Aragó. En tot cas, pots mirar quines hores tindríem i quines restriccions d'accés? Gràcies! --Toniher (disc.) 16:18, 3 oct 2012 (CEST)
Hola, podem tenir de 9h a 21h (esperò que no ho fem servir tot!!! hauríem de concretar), com som pocs jo em faig "responsable" per tal de limitar els accessos, etc., ja entrarem i sortirem de l'edifici tots de cop. --Julià Minguillón (disc.) 13:26, 10 oct 2012 (CEST)
Moltes gràcies, Julià! Què et semblaria quedar a les 9.30 davant i llavors entraríem tots a les 10 com a molt tard? No crec que hàgim d'acabar més tard de les 17, amb un descans per dinar d'1, màxim 2 hores. Ara seria qüestió d'acabar de definir l'agenda abans del cap de setmana. --Toniher (disc.) 16:42, 10 oct 2012 (CEST)
A mi també em va ideal perquè des del Maresme arribo per Clot o amb Tramvia des de Sant Adrià. M'ho reservo doncs. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 17:13, 11 oct 2012 (CEST)

Programari

Si hem de fer un taller de bots, lua o el que sigui, us sembla bona idea si a la pàgina de projecte enganxeu enllaços als install del programari -lliure, es clar- que hauriem de tenir pre-instal·lat als nostres ordinadors per a no alentir la jornada un cop allà? Com ho veieu?--Kippelboy (disc.) 10:14, 15 oct 2012 (CEST)