Vés al contingut

Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióXarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya
Dades
Nom curtXPCAT Modifica el valor a Wikidata

La Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya agrupa grans espais de producció, transferència, difusió i ús del coneixement i actua de punt de contacte entre la comunitat investigadora i la innovadora.

En el seu sistema s'integren grups i centres de recerca universitaris, centres tecnològics, incubadores d'empreses, grans empreses amb els seus centres d'I+D associats, empreses focalitzades en la innovació i noves empreses basades en el coneixement.

Per aconseguir-ho hi trobem un gran nombre de persones que desenvolupen activitats de recerca, desenvolupament i innovació en un ampli ventall de línies de treball.

Es disposa de les millors infraestructures físiques i tecnològiques, i de serveis especialitzats en noves estructures i nous sistemes de gestió per respondre als reptes globals de l'economia del coneixement.

La Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya es configura com un instrument fonamental del sistema de ciència, tecnologia, empresa i mercat, com una fórmula de treball en xarxa per al futur científic, tecnològic, econòmic i social de Catalunya.

Parcs que en formen part[modifica]

Alguns parcs que en formen part de la XPCAT són:

El març de 2013 hi havia 22 parcs científics a la xarxa del XPCAT.

Vegeu també[modifica]