Afterlight

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Afterlight
Modifica el valor a Wikidata

Tipusaplicació mòbil Modifica el valor a Wikidata
Més informació
Lloc webafterlight.us Modifica el valor a Wikidata

Afterlight és una aplicació d'edició d'imatges disponible per a dispositius mòbils iOS i Android. La seva seu es troba a Califòrnia, i l'aplicació es va llançar oficialment el 2 de novembre de 2017; tot i que una setmana després del seu llançament ja era el número 1 a la App Store de iOS. Ja que de fet, actualment compta amb una comunitat de milions d'usuaris.

Afterlight és una aplicació per a l'edició d'imatges que proporciona una edició ràpida i directa a causa del seu disseny simple combinat amb eines potents i ràpides. L'ús de l'aplicació és gratuït per a Android i de pagament per a iOS, tot i així alguns dels seus serveis són de subscripció per a tots els dispositius. Aquests, es poden contractar a l'apartat de "Subscripcions", i es facturen per avançat de manera periòdica mitjançant un "Cicle de Facturació", els quals s'estableixen mensual o anualment segons el tipus de subscripció seleccionat prèviament des de l'App Store.[1]

Serveis[modifica]

De la mateixa manera que amb altres aplicacions d'edició fotogràfica, Afterlight permet als usuaris editar una imatge de la galeria o una imatge realitzada en aquell mateix instant des de la càmera del mòbil. Un cop triada la fotografia que es vol editar, l'usuari pot triar entre diferents opcions d'edició.

Eines d'ajustament[modifica]

Afterlight compta amb 15 eines d'edició fotogràfica per tal de millorar les fotografies fàcilment.

Filtres[modifica]

L'aplicació compta amb un total de 59 filtres. Aquesta proporciona dos paquets de filtres originals totalment ajustables; el primer d'ells consta de 27 filtres, i el segon, que és més nou i rep el nom de "Seasons", està format per 18. A més, ofereix un tercer paquet de 14 filtres, tots ells creats per usuaris d'Instagram i també són totalment regulables.

Textures[modifica]

Afterlight inclou 66 textures, totes elles de pel·lícula rallada, i per tant, simplificades mitjançant una gama de fugues de llum real i natural creades amb pel·lícula de 35mm i pel·lícula instantània.

Eines de tall i transformació[modifica]

A partir de les 15 eines d'ajustament diferents comentades anteriorment, l'aplicació permet ajustar i tallar les fotografies mitjançant una eina de tall fàcil i ràpida d'utilitzar. També permeten transformar les imatges a través d'una eina giratòria i de les eines de volteig vertical, horitzontal i rectificadora.

Marcs[modifica]

Per últim, Afterlight compta amb una selecció de 77 marcs simples i ajustables, els quals proporcionen uns marges i tots ells són compatibles amb Instagram. Des de l'última actualització, també compta amb un paquet de fons de pantalla molt variats.

Publicació[modifica]

Un cop finalitzada l'edició de la fotografia, de manera automàtica, Afterlight ofereix l'opció de guardar la imatge a la galeria del mòbil en diferents mides, o bé de publicar-la directament a la xarxa social que es desitgi.[2]

Referències[modifica]

  1. «Afterlight - iOS Photo Editor». [Consulta: 2 desembre 2019].
  2. «Afterlight - Aplicaciones en Google Play» (en castellà). [Consulta: 2 desembre 2019].[Enllaç no actiu]