Aiden Ford

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula personatgeAiden Ford

Modifica el valor a Wikidata
Tipuspersonatge humà de ficció
personatge de sèrie de televisió Modifica el valor a Wikidata
Interpretat perRainbow Sun Francks Modifica el valor a Wikidata
Context
Present a l'obraStargate Atlantis Modifica el valor a Wikidata
UniversStargate Universe Modifica el valor a Wikidata
Dades
Gèneremasculí Modifica el valor a Wikidata
NacionalitatEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata

El tinent Aiden Ford, va néixer el 1979,[1] és un oficial marine interpretat per Rainbow Sun Francks a la sèrie de ciència-ficció Stargate Atlantis.

Durant la primera temporada Ford era un dels protagonistes de la sèrie, però per culpa d'un incident en l'últim capitul de la primera temporada (The Siege: Part 2) es veu obligat a abandonar Atlantis convertint-se així en un invitat recurrent a la segona temporada. En finalitzar la primera temporada, tant els productors de la serie com el mateix actor, no acabaven d'estar del tot satisfets amb el resultat del personatges i a conseqüència van decidir treure'l. Com que no volien treure'l cense més, els guionistes van idear una manera de fer el personatge més important, però amb l'efecte col·lateral de convertir-lo en recurrent.[2]

Ford és un jove entusiasta i energètic, sempre disposat a ajudar a qui ho necessiti. Serveix com a segon de cap en del major John Sheppard. Anteriorment havia servit en el Comando Stargate i és un expert en explosius i armes.

Referències[modifica]

  1. «Childhood's End (Stargate Atlantis)». A: Childhood's End (Stargate Atlantis). 
  2. Gosling, Sharon [July 2006]. «Into season 2». A: Stargate Atlantis: The Official Companion Season 2. London: Titan Books, p. 10-11. ISBN 1-84576-163-4.