Casa al carrer Hortes, 27 (Figueres)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Carrer Hortes, 27)
Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Carrer Hortes, 27
Imatge
Dades
TipusCasa Modifica el valor a Wikidata
ConstruccióXX Mitjan
Característiques
Estil arquitectònicObra popular
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaFigueres (Alt Empordà) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióC. Hortes, 27. Figueres (Alt Empordà)
Map
 42° 16′ N, 2° 58′ E / 42.27°N,2.97°E / 42.27; 2.97
IPA
IdentificadorIPAC: 39429

L'edifici situat al Carrer Hortes, 27 és una obra del municipi de Figueres (Alt Empordà) inclosa en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

És un edifici situat en una cantonada, molt proper a la plaça Pep Ventura. És una casa amb planta trapezoïdal, i tres façanes, amb dues plantes i coberta terrassada. La planta baixa té un encoixinat d'uns cinquanta centímetres d'amplada, i dues obertures a cadascuna de les façanes de la planta baixa decorades amb una motllura que imita el guardapols que tenen les finestres del primer pis. El primer pis té dues obertures en una balconada correguda amb una altra finestra sense balcó al costat, a dues de les façanes, mentre que a l'altra només hi ha dues obertures sense balcó. Totes les obertures del primer pis estan decorades amb un guardapols, decorat amb un voladís i volutes amb decoració vegetal.[1]

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Casa al carrer Hortes, 27
  1. «Carrer Hortes, 27». Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 25 gener 2015].