Categoria Discussió:Anatomia cel·lular

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Per tenir dues subcategories, aquesta categoria no és necessària. El seu contingut podria estar en la categoria de biologia cel·lular. 79.146.107.140 19:55, 1 nov 2007 (CET)[respon]

Ara té dues subcategories. En uns dies en tindrà més (Nucli cel·lular, Membranes, etc), tal i com passa a altres viquipèdies, tot i que ja sabem que "les altres gairebé sempre són una porqueria".
Finalment el resultat serà més didàctic, que és la finalitat última de les enciclopèdies.--en Capgròs 16:01, 2 nov 2007 (CET)
Per cert ara has començat millor que amb Mitocondris... però: Esborrarem moltes més categories amb 2 o 1 subcategoria ???--en Capgròs 16:11, 2 nov 2007 (CET)
Noi, no sé amb qui t'has barallat, però pren-te una til·la per què els altres no en tenen la culpa. No sé quin mèrit o gràcia veus a anar en contra de les normes acceptades assambleàriament per la comunitat, però aquesta categoria és correcta segons les normes. Això no vol dir, però, que no pugui ser poc útil, ja que per tenir només enllaços a dues subcategories potser seria millor que els dos enllaços estiguessin directament en la categoria superior i es pogués accedir a aquestes categories amb un clic menys. Les categories no estan per ser didàctiques sinó per organitzar la informació i fer més còmode trobar-la. D'altra banda, si coneixes algun sistema per localitzar les categories incorrectes t'escolto. 79.146.107.140 12:23, 3 nov 2007 (CET)[respon]