Vés al contingut

Categoria Discussió:Partits polítics d'Occitània

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Crec que el nom de la categoria està mal triat i també les categories que se li han posat. Li escauria més posar-hi el nom "partits polítics occitanistes" com a subcategoria de "Categoria:Occitanisme" i de "partits polítics d'Europa". Evolució 23:50, 22 febr 2007 (CET)

De totes maneres, si només n'hi ha tres s'haurà d'eliminar. Evolució 23:56, 22 febr 2007 (CET)

D'articles n'hi ha cinc, així que la categoria s'ha de mantenir. Sobre els arguments que dónes per canviar-li el nom, els veig força raonables. Jo vaig crear-la amb aquest nom, perquè vaig veure que dins la categoria de Partits polítics de França, hi havia subcategories pels partits de Bretanya i de Córsega i per això vaig voler seguir el mateix criteri encara que ja no el veia massa clar. Potser el millor seria crear la categoria de Partits occitanistes o Partits nacionalistes occitans dins de la categoria de Partits polítics d'europa i d'Occitanisme, i no dins de Partits polítics de França, ja que tot el territori d'Occitània no està dins de França. Llavors els partits d'aquesta categoria ,també s'haurien d'incloure dins de la categoria de partits polícs del seu estat corresponent, de moment, tots de França, però potser els partits polítics de la Vall d'Aran com CDA-CDC i PSC-UA també es podrien incloure en aquesta categoria.
De moment, estic d'acord en el canvi que proposes, així que endavant.--Jordi_G (parlem-ne) 01:56, 24 febr 2007 (CET)
Per començar, acab de llevar la categoria:Occitanisme. En tot cas, crec que s'ha de crear una subcategoria anomenada categoria:partits polítics occitanistes. Pau Cabot · Discussió 08:06, 26 juny 2009 (CEST)[respon]