Discussió:Ècdisi

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Sé que com a norma l'article es fa amb el nom més comú. Però he pensat que era més adient fer-lo amb el terme específic, ja que la paraula Muda que es fa servir generalment per a referir-se al procés, és també polisèmica, i d'altra banda, tant des de la zoologia, com de la fisiologia, com des de la biologia en general, el terme Ècdisi és comú i no dona confusions, per exemple, amb la etologia dins d'un mateix article sobre un animal.

Posem el cas que un animal pugui mudar a les seves cries per a protegir-les en determinades situacions a diferents caus... Tanmateix, l'ècdisi no fa referència a la muda de cabells, tot i que sí de la pell dels ofidis o fins i tot en botànica (però no ho he afegit perquè desconec el seu funcionament. Tot i que seria bona idea si algú s'anima a afegir-ho. Què me'n dius de... Naturagirl 02:19, 17 mai 2006 (UTC)

El títol és correcte. Ècdisi el el terme exacte per designar la muda de la cutícula dels artròpodes; la muda de la pell, posem per cas dels rèptils, no es diu ècdisi. --Xvazquez (discussió) 18:15, 20 gen 2009 (CET)[respon]