Vés al contingut

Discussió:Blues del fanalet

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fascinant.[modifica]

Realment trobo fascinant que a la Viquipèdia en català no hi hagi cap article sobre el ball del fanalet. Però molt més fascinant és que aquesta broma del Blues del fanalet porti aquí 9 anys, l'hagin editat administradors i l'hagin promocionat a twitter el compte oficial de la VP:CA (i no, no un 28 de desembre ni un 1 d'abril). Increïble.

Si us plau, feu una cerca a google. Cap resultat tret dels de la mateixa VP. A google llibres. Cap ni un. Quines referències té l'article? Cap. Qui el va crear? Doncs un compte creat ad hoc i que no ha editat cap altra pàgina de la VP mai més!

I si mireu els noms que hi surten, la tal Carla Ventayol de Santasusagna no apareix a google, ni a google books, quan segons l'article J. M. de Segarra en parlà. I la foto està robada del web donesenxarxa, en un article de 2009 sobre Cubelles, quan aquí s'hi diu que era de Begur.

Ah, i ara diu:

gràcies als esforços de Rosa Cardús, presidenta de l'associació d'amics del blues del fanalet i reconeguda aficionada tant als balls afroamericans com al pasdoble.

Però al principi deia:

gràcies als esforços d'Oriol Montcortés, president de l'associació d'amics del blues del fanalet i reconegut aficionat tant als balls afroamericans com al pasdoble.

Tots dos, evidentment, editats pel mateix usuari, Biel Galobardes. Ah, i us heu fixat en el nom del suposat primer president de la suposada associació (evidentment, cap rastre de la seva existència per internet)? Oriol Montcortés. Doncs immediatament es va crear un nou usuari, de nom Oriol Montcortés, que va canviar la frase a:

gràcies als esforços d'en Roman Tic, president de l'associació d'amics del blues del fanalet i reconegut aficionat tant als balls afroamericans com al pasdoble.

Va ser després d'aquest evident vandalisme quan un administrador, que si crees articles de segons quins temes que sembla ser que li desagraden et demana déu i sa mare de fonts i t'elimina tot allò d'interessant que hi hagis escrit, doncs li va donar el vist i plau, sense cap font, vandalisme clar i patent fet un parell d'hores abans inclòs, afegint-hi la primera categoria.

--77.75.179.1 (discussió) 23:45, 28 maig 2022 (CEST)[respon]