Discussió:Caixa Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Mmmmmmmmmmmmmm... proposo que algú entri al web de l'obra social de Caixa Catalunya i renovi la informació, que és antiga.

Agraciat sigui aquell que tingui temps i ho pugui fer. :Del comentari anterior sense signar és fet per 88.26.104.150 (disc.contr.) 01:28, 26 abr 2008 (CEST)[respon]

El nom d´Espanya o Catalunya[modifica]

Vaig a modificar urgentment el principi de l'article. Aquest diu que "és una entitat financera de Catalunya". He estat buscant per diverses fonts oficials per veure si això està ben escrit. He arribat a la conclusió que el fer-te és posar "és una Entitat financera d'Espanya.

Em baso en el següent:

L'European Saving Banks Group (Entitat europea que conformen les caixes d'estalvi del continent) reconeix com a única entitat reguladore i representativa a la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis (CECA, en castellà) Aquí teniu l'enllaç http://www.esbg.eu/uploadedFiles/ESBG/Members/Member%20list%20print%20june%202011.pdf i la pàgina http://www.esbg.eu

Segons el seu organisme oficial, la CECA i el Butlletí Oficial de l'Estat (vegeu Reial Decret Llei 11/2010) Les caixes d'estalvi a Espanya, estan constituïdes com caixes d'estalvi espanyoles, d'una altra manera, no es regularien en part per aquesta llei.

Per tot això, veient que no s'ha aportat cap font oficial o de l'empresa que corrobori el contrari, em disposo a editar-lo.

Una cordial salutació

Que jo sàpiga una entitat amb seu a Barcelona és catalana i per tant espanyola. Per tant és més precís dir que és catalana o barcelonina que dir que és espanyola, cap dels tres gentilicis que és poden utilitzar són falsos per tant crec que el més adequat és utilitzar els més propers, barcelonina o catalana.
Evidentment la llei que menciones no treu que una entitat sigui espanyola i catalana a la vegada, d'altra manera si fos així voldria dir que Catalunya és un estat diferent o que es regula per una llei diferent i no és el cas. -- Vinals (xerrem) 17:26, 8 des 2011 (CET)[respon]