Discussió:Economia de bolos

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Ampliació d'informació[modifica]

Aquesta entrada i intenció d'ampliació d'informació pretén aportar una millor introducció i explicació dels conceptes bàsics així com conseqüències d'aquest model econòmic. Per tant, s'afegirà informació a partir de bibliografia específica que tractarà apartats referents a impactes socials, culturals i polítics. Acabarem l'ampliació a través d'una perspectiva geogràfica amb teoria i exemples sobre quins són els impactes que aquest model planteja a nivell urbà i com aquest pot afectar a les estructures Estatals.

Bibliografia plantejada
  • Castells, M. (1995). La ciudad informacional. Tecnologías de la información, estructuración económica y el proceso urbano-regional. Madrid, España: Alianza Editorial.
  • Crouch, C. (2019). Will the gig economy prevail?. John Wiley & Sons.
  • de Rivera, J., López, Á. J. G., & Cassidy, P. R. (2017). La economía colaborativa en la era del capitalismo digital. Redes. com: revista de estudios para el desarrollo social de la Comunicación, (15), 20-31.
  • Rossi, L. S. R. (2022). Ciudades, comunicación digital y pospandemia: de las smart cities al urbanismo de plataformas. Universitas-XXI, Revista de Ciencias Sociales y Humanas, (37), 123-146.
  • Todolí Signes, A. (2015) El impacto de la UBER ECONOMY en las relaciones laborales: los efectos de las plataformas virtuales en el contrato de trabajo, IUSLABOR (3) pp. 1-26.
  • Woodcock, J., & Graham, M. (2019). The gig economy. A critical introduction. Cambridge: Polity.
  • Muñoz, P. J. (2020). Economía colaborativa y plataformas digitales. Editorial Reus.

Danigupa (disc.) 13:24, 29 des 2023 (CET)[respon]