Discussió:El detectiu Conan: Compte enrere cap al cel

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Crec que seria millor fer els articles de les pel·licules a mesura que se sàpiga el títol OFICIAL. El nom que tindrà la peli en català és una incògnita i només es basa en traduccions i adaptacions. És millor esperar a que TVC es pronunciï sobre el titol per què la viquipèdia no tingui informació falsejada o provinent de rumors. Els articles relacionats amb el detectiu conan estan molt ben estructurats i no se sol posar informació que no és certa.

Per tot això, crec que no hem de fer més articles sobre les pelis fins que se sàpiga el nom OFICIAL de les pelis fins la vuitena, mínim que la faran el 7 de març, ja que si no la maniobralitat posterior serà molt complicada (canvi de noms, enllaços, articles, citacions, fonts [que no existeixen], entre d'altres causes i casos). --Calvados (disc.) 18:37, 22 gen 2010 (CET)[respon]

Jo hi estic dacord perque si no començarem a liar-la. A més a més l'article és raquitic comparat amb els altres. Jo preferiria que no fesiu mes fins que no sigui oficial (com diu Calvados) per que per començar el titol ja esta aquivocat. Falta el "cap a".