Discussió:Els Encantats

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Per a les muntanyes què és millor, posar el nom amb article o sense? A Encantats o a els Encantats? De totes maneres hi haurà una redirecció. Llull 19:46 2 feb, 2005 (UTC)

La millor solucio será la re-direccio. El cas es que algunes muntanyes tenen articles (o preps, adjetius, etc..) com a part del seu propi nom (Dent de Herens) (La Maladeta) (Grand Paradiso) o Els Encantats, ja que en aquest cas es refereix (el nom) al cagadors (vull dir caçadors..) petrificats... mes val creure ho .. --andreube 20:08 2 feb, 2005 (UTC)
Redirecció ja dic jo que cal posar-ne. La qüestió és en quina direcció. Per cert, suposo que volies dir caçadors. :) Llull 20:10 2 feb, 2005 (UTC)


Doncs, de Els Encantats a .. Encantats, me sembla. --andreube 05:25 3 feb, 2005 (UTC)

Jo voto perquè la pàgina principal porti l'article, ja que els topònims, sempre que tenen article, els entrem així. Suposo que es fa més necessari pel fet que vagi en plural, que sigui un adjectiu nominalitzat, no ho sé, però per mi "Encantats" queda coix. Igualment entraria "les Agudes" (al Montseny), no pas tan sols "Agudes". --Enric 11:56 3 feb, 2005 (UTC)
Doncs, auxili, perque no se com fer per cambiar el titol d'aquesta i fer un altra amb aquest mateix titul i despres re-dirigirla.. passa clarament del IVº.

Veig que el canvi i la re-direccion ja sont fets. Lo de la deficultad -vuig dir que per mi- hi es en la mecanica de l'edicio. Questio de practica. Tot arribará.

Ben senzill. Només cal anar a la pestanya de dalt on diu "Reanomena" i posar-li el nom desitjat. L'antic nom queda automàticament redireccionat. No acabo d'entendre el "passa clarament del IVº". Què vol dir? Que es pot treure? O que ja està bé tal com està ara? --Enric 17:57 3 feb, 2005 (UTC)