Discussió:Equador

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Algú em pot explicar per què l'enllaç que hi ha sota l'escut de l'Equador no duu a l'escut de l'Equador? Veig que els enllaços són lleugerament diferents: un és "Escut_de l'Equador" i la pàgina on realment hi ha l'escut és "Escut_de_l'Equador" (crec). Com es pot arreglar? --Oersted 18:05 1 ago, 2005 (UTC)

Clicant sobre l'escut vas a parar a la imatge en si (on la pots veure la resolucio original, a mes de llicencia, etc.) L'enllas de sota va cap a un article (que encara no existeix) sobre l'escut. Em sembla que es fa aixi per tots els paisos, ciutats, etc. Xevi 18:17 1 ago, 2005 (UTC)

No, si això ja ho sé ;-) El que passa és que l'article sobre l'escut de l'Equador ja existeix, és Escut_de_l'Equador. --Oersted 18:30 1 ago, 2005 (UTC)

He fet una redirecció i funciona. El problema podria estar a l'apostrof de la plantilla, algú que sàpiga de taules ho podria mirar.--BSerra 19:47 1 ago, 2005 (UTC)

Ja ho veig! Molt bé! Sembla que el codi de l'enllaç és lleugerament diferent en un cas i l'altre. --Oersted 20:03 1 ago, 2005 (UTC)

Lema i llengües[modifica]

Em pregunte si hi ha cap motiu perquè el lema de l'Equador estiga (en la infobox) escrit en un munt de llengües, la majoria de les quals ni són oficials ni tenen una relació particular amb aquest país (alemany, rus, àrab, etc.). Crec que la pràctica habitual és posar-lo només en la forma original (siga en la llengua o llengües de l'estat, siga en llatí, si és el cas que el lema està en llatí originalment) i si de cas traduir-lo al català per a facilitar la comprensió del lector. Hi ha algun motiu pel qual aquest cas haja de ser diferent? --Doyle (disc.) 09:02, 31 gen 2019 (CET)[respon]

@Doyle: tens raó però el problema ve de Wikidata, aquesta plantilla importa totes les dades.--Kette~cawiki (disc.) 09:44, 31 gen 2019 (CET)[respon]
@Kette~cawiki: D'acord, entenc. No entenc gaire del tema dels Wikidata (en les èpoques en què he col·laborat més amb el projecte encara no es feien servir o almenys no tant), però he de dir que encara que no dubte que tinguen molts avantatges, contribueixen no poc a fer de les infotaules una cosa bastant més lletja i poc organitzada. En tot cas, gràcies per la resposta! --Doyle (disc.) 17:05, 1 maig 2019 (CEST)[respon]