Vés al contingut

Discussió:Folch

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bon dia,

els escric per informar d'algunes modificacions que he fet a l'article, com ho són el nom de la casa i la localització: casa Folch del municipi de Llobera del Solsonès. He adjuntat una entrada de l'Enciclopèdia catalana i la notícia del fet per a la seva justificació.

Demanar disculpes perquè veig que fent la modificació he modificat la imatge i no aconsegueixo tornar-la a inserir. Disculpeu!

Moltes gràcies per llegir-me, seguim en contacte.

--Mo.isanta (disc.) 12:58, 20 gen 2019 (CET)[respon]

@Mo.isanta: Montserrat?: Gràcies per avisar d'aquest canvi de municipi, del que, com a resident del municipi veí ja n'estava a l'aguait. He fet les modificacions pertinents. El problema que has tingut en la imatge va ser degut al fet que vas canviar "Folc" per "Folch" també en el nom de la foto. Cada foto s'identifica amb un nom i no es pot canviar.
He dubtat en canviar el nom a Folch. El rètol que hi ha a l'encreuament de la pista a Folch i Miravalls m'ha fet decidir.
Seria bo que en la teva pàgina d'usuari afegissis dades identificatives teves. No és el mateix veure comentaris d'usuaris identificats que d'anònims. No obstant això, fer-ho és una decisió plenament teva i un comentari constructiu, vingui d'on vingui, sempre és benvingut.--Isidre blanc (disc.) 21:04, 20 gen 2019 (CET)[respon]