Vés al contingut

Discussió:Gedanken über die Schönheit und über den Geschmack in der Malerei

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Com puc fer per que una citació del llibre general em surti a continuació de les altres citacions del llibre i no em segueixi amb la numeració general? Es que em surt a continuació del segon llibre i vull que marqui en el primer. --LaiaSalvador (disc.) 13:14, 13 maig 2014 (CEST)Laia.Salvador[respon]

REVISIÓ[modifica]

Abans que res.. si teniu qualsevol dubte tècnic, cal que l'exposeu a la pàgina de discussió de l'assignatura, no a la del vostre article, com heu fet..

El vostre article és força extens i, en essència, està prou bé..però és IMPORTANT que passeu pel despatx per parlar sobre les MODIFICACIONS necessàries..que són unes quantes, i fonamentals..En el vostre cas (com en d'altres) prefereixo parlar amb vosaltres dues (o amb una) de manera directa, perquè serà molt més entenedor que fer-ho per aquí...

Així que quan us sigui possible (com abans vingueu, més temps tindreu per a fer aq modificacions) passaeu-vos per aquí.. Recordeu els horaris: dilluns i dimarts (15 a 17)

Us espero

--IreneGras (disc.) 11:31, 19 maig 2014 (CEST)[respon]

Us passo també la referència d'un PDF on line que us pot servir per acabar de completar algunes coses.. si voleu ho comentem quan ens veiem:

La fundación disciplinar de la Historia del Arte en los escritos de Antonio Rafael Mengs (article de González-Varas Ibáñez )

NOVA REVISIÓ[modifica]

Perfecte! molt millor


--IreneGras (disc.) 10:31, 6 juny 2014 (CEST)[respon]