Discussió:Història del Campell

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola a tots i especialment a qui sigui que no em deixa pujar el meu articulo a la *Wiki.

Crec entendre que és un tal "Javierito92", qui s'atorga drets i potestats sobre el bé i el mal.

Algú a part d'ell, pot supervisar i valorar el contingut de la meva contribució? La qual, si bé forma part d'una investigació més àmplia i ambiciosa, no per això deixa de ser rellevant -crec- en el context històric que ens ocupa.

PD: Encara estic esperant una resposta del tal "javierito92" o que simplement, s'iniciï una discussió seriosa i serena sobre la meva contribució.

Atentament i en espera: --Pillox2 (disc.) 18:26, 5 març 2010 (CET)[respon]

Alcampell és en català o castellà? --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 18:32, 5 març 2010 (CET)[respon]

Notabilitat i referències[modifica]

Penso que el valor de contingut estaria fora de qualsevol tipus de dubte, si el poden aportar referències que avalin el que es diu, és a dir, caldria citar les fonts primàries utilitzades. Una altra cosa és el nom de l'article, penso que un cop aportades les referències pertinents el contingut hauria de ser traslladat a El Campell dins d'un apartat d'història. També caldria fer alguns retocs a l'estil per seguir els estàndards enciclopèdics. --LouPeter (discussió) 09:37, 6 març 2010 (CET)[respon]


Hola Loupeter! Aqui et deixò el que li vaig dir a Javierito92 sobre la meva contribució:


Em preguntes si la meva contribució sobre Alcampell és en català o en castellà? o Si és per a la *version catalana o castellana?

Bé, creo que esta ben clar que és en català.

Ara bé, si el que em vols sugerir és que agregi el meu treball a "El campell", per ser aquest en català. no estic d'acord.

El nom del meu poble avui dia és "Alcampell" tan mateix com Alfarras, Alguaire, Almenar, Altorricó, Albelda, Algaio, Almaselles, etc, no sabria dir-te el moment just del canvi del "El" pel "AL".

I amb aquesta mateixa argumentació sostinc que la llengua de Alcampell és la que és, és a dir el català, i qui intenti dir el contrari, menteix com un malvat.

Per tant, ens creiem amb tot el dret a expressar-nos a la Wikipedia en la nostra llengua mare, sense desmerèixer, el acurat treball realitzat per Escarlati al que, si bé agraïm els seus aports en castellà, no estem d'acord en alguns petits detalls entre d'altres, la denominació de "Font d'Olç" en castellà "Fuente de Olç" i que per a nosaltres es "Fons Dolç" traduit "Fondo Dulce".

Però això ja seriosa per a altra discussió.


En suma i per a entendre'ns, el que pretenem, és editar una pàgina del municipi en la nostra llengua el català, i sense renunciar a utilitzar el seu nom actual, "Alcampell" que tant esforç i lluita ens va costar restituir en el seu moment.

En última instància, proposem que la versió castellana, canviï el nom per Alcampel, que és com el denominaven i denominen en castellà. D'altra banda no tenim cap inconvenient a mantenir tot l'excel·lent treball d'Escarlati amb alguna correcció puntual com l'exposada anteriorment, però degudament traduït al català si ell no té cap inconvenient.

En quant a les fonts que em demanes, creo que les vaig deixar bastant clares. Entre el "Cantar del *Mio Cid", "La batalla d'Almenar", i potser el més inportant "FEUDOPRUM" com ens comenta en la seva "Genealogia de la Tizona / Jose Antonio de Mesa Alcalde", sense oblidar la "Col·lecció de documents inèdits del Regne d'Aragó" del Cronista d'Armis Prospèr de Bofarull. En quan al estil i els standars enciclopedics, aqui si que agrairía una mica d'ajut.

Esperem que com administradors ens doneu una solució satisfactòria a aquest problema. --Pillox2 (disc.) 13:48, 11 març 2010 (CET)[respon]

Resultat de la proposta d'esborrament[modifica]

La pàgina principal d'esta discussió es va proposar per a ser esborrada el 22 de juliol de 2010

El resultat de les votacions ha estat el següent:

Es conserva per 1 vots a favor de l'esborrament, i 3 en contra al cap de 7 dies

Resultat obtingut amb Viquiestris

Beusson (disc.) 00:58, 29 jul 2010 (CEST)[respon]