Discussió:Hugo Chávez

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Demà posaré les categories, alguna imatge, indicaré les meves fonts i arreglaré els errors ortogràfics i d'estil que de ben segur he comés.

--Hug 00:31 6 ago, 2005 (UTC)

Bé, les meves fonts són, bàsicament, els documentals de la pàgina web Venezuela en Videos [1] especialment "La revolución no será transmitida" i "Puente Llaguno: Claves de una masacre"; les pàgines web del govern veneçolà i dels diaris Rebelión i Aporrea; així com es primeres pàgines que apareixen al google en posar "Hugo Chávez" tant opositores, com oficialistes, com presumptament neutrals.

Fins al moment no he trobat una foto d'en Chávez de la que pugui estar segur que no té drets que n'impedeixin la publicació a la Viquìpèdia.

--Hug 17:20 6 ago, 2005 (UTC)

És necessària la secció de l'anecdota amb el rei d'Espanya? Trobo que és poc enciclopèdica, que no té relevància política ni històrica...--Tracalet (discussió) 17:31, 5 feb 2008 (CET)[respon]

La notabilitat li dóna la cobertura mediàtica que ha tingut, que en alguns llocs sembla superior a la del darrer cop d'estat.--Pere prlpz (discussió) 18:01, 5 feb 2008 (CET)[respon]

-- Crec que aquesta entrada no és neutral, en especial els apartats del "Caracazo" i els cops d'Estat organitzats per Chávez contra el règim democràtic. El text justifica el cop d'Estat. S'hauria de modificar i fer-lo més neutral.