Discussió:La Ilustración de la Mujer (revista)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Nom de l'article[modifica]

No hi ha cap altre article a la Viquipèdia que es digui La ilustración de la mujer, ni és previsible que mai hi sigui. Aleshores, no cal que aquest article s'anomeni La Ilustración de la mujer (revista) sinó que s'hauria de reanomenar com La ilustración de la mujer.--Pere prlpz (disc.) 00:23, 15 des 2012 (CET) I a més, perquè al títol "Ilustración" va amb majúscula i "mujer" amb minúscula? No haurien d'anar les dues igual? Al text de l'article les veig les dues amb majúscula.--Pere prlpz (disc.) 00:25, 15 des 2012 (CET)[respon]

REVISIÓ[modifica]

Sobre el TÍTOL DE LA REVISTA ja heu vist que a la pàgina del projecte he afegit el títol que teniu ara. De totes maneres, caldria veure com fer-ho per tal de poder modificar-lo i escriure en majúscules "mujer". Us recomano escriure a l'Esther passades festes per tal de comentar el problema que teniu en aquest aspecte.

CITES/REFERÈNCIES

Quan incorporeu una CITA, estaria bé que féssiu una introducció (com ara "Tal com explica X...: )Altrament, al crear la REFERÈNCIA d'aquesta cita, és fonamental que especifiqueu totes les dades! (autor, número, pàgina..): no és suficient amb indicar l'enllaç directe a la revista (això, de fet, seria un "extra", però allò que no por faltar és la informació bàsica. D'altra banda, us confirmo que podeu deixar les cites en l'idioma original (en el vostre cas, castellà).

PORTADA

Ja que - m'imagino- no heu pogut aconseguir informació sobre el FORMAT GRÀFIC de la revista a nivell general, podríeu afegir algunes dades sobre Lluís Labarta i Grañé (a banda de referenciar, com heu fet, l'enllaç a la seva pàgina). Us recomano consultar la bibliografia que s'especifica a la seva pàgina, a veure si podeu extreure més informació de la que hi ha.

IDEOLOGIA

Pel que fa a la resta d'apartats, només insistir en allò que ja vam comentar a tutoria: caldria afegir algun apartat sobre els aspectes IDEOLÒGICS/ SOCIOLÒGICS de la publicació, a fi d'enriquir l'article. Treballeu una mica a fons aquest punt, ja que per la resta ja teniu gairebé la feina feta.

En definitiva:

la informació essencial ja la teniu (excepte l'apartat ideològic). Però us recomano, per tal d'arrodonir l'article, que tireu una mica del fil i expliqueu una mica les dades que incorporeu per tal que no es vegi tot de manera massa esquemàtica i s'aprofundeixi en el contingut.

--IreneGras (disc.) 11:49, 25 des 2012 (CET)[respon]