Discussió:Mitologia japonesa

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

kunitokotatchi, es un mite, el primer mite de la Mitologia japonesa, simbolitzat en una canya; No és un Deu, però aquest és un article de mitologia. http://ceidoc.com/?itemid=39

Però no és un déu.
  • Segons la viquipèdia francesa si.

Les deux premières déités, Kuninotokotachi no kami (Le dieu qui existe perpétuellement en tant que nation) et Toyokumono no kami (Le dieu des nuages abondants et des champs fructueux), sont comme les cinq premières sans genre. Cinq paires sont engendrées par une déité mâle et une déité femelle, mais qui ne sont pas mari et femme. À l'exception de la dernière paire, Izanagi et Izanami, ils ne jouent qu'un rôle figuratif dans la plupart des mythes. Ces deux et cinq paires sont appelées Kamiyonanayo (Sept générations). http://fr.wikipedia.org/wiki/Mythologie_japonaise Jordi Coll Costa 17:15, 7 feb 2006 (UTC)

Sé una mica de japonès i Kuninotokotachi no kami vol dir "els esperits de la Kuninotokotachi", fa referència als primers déus de la vuitena generació de déus, no a la canya còsmica en sí que no és considerada un déu. Estava pensant que es podria posar a l'article en un apartat diferent (a déus no hi pot anar per què no ho és), però tampoc cal perquè per això ja hi la la categoria que compleix amb la funció. Llull · (vostè dirà) 20:01, 7 feb 2006 (UTC)