Discussió:Neutralzone

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Neutralzone, banda de Rock, formada el 2009 a Llambilles i Cala Mestressa, Girona.


Història


L'any 2009, Adrià Soler, Agnés Montoya, Marina Izquierdo i Júlia Lidoy feien 3 d'ESO en el mateix institut i en el pati del qual es van conèixer van iniciar una gran amistat. Aquesta amistat els va dur a formar un grup de música, era un espai de diversió en les seves vides. Mesos més tard, la mànager Ariadna Garcia i el mànager Alex Pardàs van descobrir el talent. A partir de mitjans del 3 crus de l'ESO la cosa va anar en serio.


El grup anava de conya, però hi havia un problema, en Galsa ha "mort". Aqui va començar la busca d'un nou bateria.Despres de nombrosos cànsting, el grup neutralzone, assassorat en tot moment pels mànagers, es van decantar pel famos i curios Borja que en tot moment anava acompanyat pel seu gran amic i conseller alias Xemeniea.

El seu primer concert va ser a Llambilles, club de fans oficial, capitenajat per la familia Montoya Rimbau. Aqui va ser on va començar tot de veritat, pero on va acabar per un membre del grup.

El 4 de Maig del 2010, va ser el dia mes tragic pel grup. Una gran persona els va abandonar, Borja se despedia del grup, volia aconseguir el seu somni, tenir un titol superior en guitarra.

Apartir d’aquest dia tot va ser “negre” per neutralzone. El seu primer concert a la ciutat que els va veure neixer es va anul•lar per culpa de la pluja.

Pero aixo no els va fer baixar el cap i van segui assajan a Cala Mastressa. Fins que va arribar el seu concert mes intim, a l’Ateneu 24 de Juny, pero amb la gran absencia den DjValeria fins aquell dia amulet de la sort per el grup. Neutralzone va tenin mes seguidor en pàgines com YouTube, Facebook i My Space.

Resultat de la proposta d'esborrament[modifica]

La pàgina principal d'esta discussió es va proposar per a ser esborrada el 7 de juliol de 2010

El resultat de les votacions ha estat el següent:

La proposta ha estat anul·lada pels canvis efectuats a la pàgina implicada.

Resultat obtingut amb Viquiestris

Beusson (disc.) 12:34, 8 jul 2010 (CEST)[respon]