Discussió:Or y Grana

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

REVISIÓ

La veritat és que ja teniu l'article gairebé enllestit, o sigui que molt bé. Però us voldria fer unes darreres indicacions (perdoneu si a voltes repeteixo coses que ja vaig dir a tutoria):

TAULA

No sé si amb vosaltres ho vaig comentar: caldria afegir una mena breu d'introducció explicant les característiques de la taula (tipus apartats,etc), per tal que els lectors entenguin el per què d'aquesta. Per exemple: "A continuació detallem/incorporem una taula on s'especifica...."

També vam dir que millor afegir una cel.la o ressaltar visualment el número de cada revista,oi? insertat sota les diferents portades queda una mica amagat


IDEOLOGIA

Ja sé que heu creat un enllaç directe al tema, però igualment no creieu que estaria bé parlar una mica de la Solidaritat Catalana? per tal situar millor la revista en el context polític de l'època. Ho dic per tal d'estirar per aquí el fil i acabar d'enriquir el contingut de l'apartat.

FORMAT GRÀFIC

us recomano consultar el següent article: MERCADER, L., “Modernistes o noucentistes?...Els darrers simbolistes decadents”, El Modernisme: pintura i dibuix, Barcelona: Isard, 2002, pp. 301 i ss.

No per tal que hi entreu per a res en qüestions sobre el decadentisme (deixeu-les de banda), sinó per tal de tenir una més d'informació sobre aquest període de pas entre el modernisme i el noucentisme, de la mà d'artistes com ara Ismael Smith, etc. Us ajudaria a acabar d'aprofundir en aquest apartat sobre els aspectes formals de la revista i dels artistes que hi col.laboren.


REFERÈNCIES

Potser també ho vam comentar; encara us manquen referències, sobretot a l'apartat GRÀFIC

--IreneGras (disc.) 20:26, 27 des 2012 (CET)[respon]