Discussió:Parc Güell

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Discussió:Park Güell)

L'article hauria d'anomenar-se Park Güell. Segons l'ajuntament de Barcelona aquest és el nom del parc. --Xcaballe 10:30, 18 feb 2006 (UTC) No, era el nom original a principis del segle XX, però actualment és "Parc Güell".

Ho pots veure a http://w10.bcn.cat/APPS/nomenclator/frcontent.jsp?idioma=0

Enllaços externs[modifica]

No entenc la edició del Pere prlpz. He deixat uns dies per veure com reaccionava la gent, els altres usuaris, però aquest usuari s'ha limitat a afegir una etiqueta creant feina a altre gent, sense arreglar res. Si l'usuari creu que no és correcte la meva edició, que ja que no ho ha comentat a la discussió, que proposi un resultat, m'explico, si no creu que el enllaç s'adapti a les condicions de la viqui, pues que el tregui i expliqui els seus motius aquí (no estic cabrejat, encara que ho sembli)--Malet (discussió) 21:29, 30 oct 2008 (CET)[respon]

Hi ha dos enllaços que crec que és molt dubtós que compleixin amb la política de Viquipèdia:Enllaços externs:
  • Un article d'opinió en una web, sobre l'assalt al drac. Les fotos del drac fet malbé són interessants, però l'article no aporta informació enciclopèdica.
  • Una de les moltes webs amb textos i fotos del parc (la teva).
En comptes d'esborrar directament aquests enllaços vaig posar-hi l'etiqueta perquè s'ho miri algú més, a veure si sóc l'únic que ho veu així.
Sobre les teves dues edicions que he revertit, consistien totes dues a promocionar la teva web posant-la davant de les oficials i, la segona a més has tret l'etiqueta d'enllaços externs.--Pere prlpz (discussió) 23:48, 30 oct 2008 (CET)[respon]
Pues pel que m'afecta a mi, reverteixo la meva edició i crec que la pàgina de l'assalt al drac està molt bé, ja que es veuen poques fotos de com va quedar, així que torno a com estava abans. (ara si que has explicat les teves raons...).
Però segueixo pensant que la web (meva) és imparcial, i compleix amb el que la viquipèdia exigeix, ja que no existeix cap pàgina al WWW, íntegrament sobre el parc, i la que tu dius que és oficial, no ho és. Tan sols és la pàgina que es va crear per al any gaudi (2002) per part de l'ajuntament, la generalitat, GRANDI NAVI VELOCI, ... . I ni és la pàgina oficial del parc, ni ho es de gaudí, ni res d'això.
De fet la pàgina oficial hauria de ser aquesta:
Ja que l'únic organisme que s'encarrega del parc és "parcs i jardins"
I també hi han altres webs, que són de l'ajuntament, i ningú les considera oficials:
He tret la publicitat de la pàgina, i la he ampliat, crec que es pot mirar si pot ser útil per a la viki.--Malet (discussió) 15:54, 23 nov 2008 (CET)[respon]

Tour Vitual[modifica]

Hola, ja vaig participar en una discussió anterior (sobre els enllaços). Ara us proposo un enllaç per si el voleu publicar, es tracta d'una visita virtual per el parc (format per 15 panoràmiques), l'enllaç és http://www.parkguell.es/tour/ --Malet (disc.) 17:05, 23 abr 2010 (CEST)[respon]

Història[modifica]

S'ha substituït la secció d'història (que tenia referències) per un text nou que no aprofita res del que hi havia. Proposo revertir el canvi i ampliar el text que hi havia amb el nou.

Notifico Sararamos.--Pere prlpz (disc.) 10:25, 10 abr 2014 (CEST)[respon]

Copiat de[modifica]