Discussió:Pilota a raspall

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Correccions[modifica]

La modalitat de raspall en carrer es juga a 8 jocs (40 tants),si la pilota és parada, es juga amb la mà roina (no com en trinquet), i la treta es fa abans de la línea del mig (s'hauria d'anomenar més bé línea de "passa" i no de "falta")

Fet Fet! --Casaforra (parlem-ne) 09:36, 16 març 2007 (CET)[respon]
Considera't lliure de fer tu mateix les correccions que cregues adients

Pilotaires[modifica]

He canviat pilotari/-s per pilotaire/-s, perquè la primera forma és un basquisme que crec que no ens feia cap falta en aquest cas (potser seria diferent en un article sobre pilota basca). Hem de ser curosos amb el caràcter enciclopèdic de la feina que estem fent.--Climent Sostres (disc.) 14:33, 21 oct 2009 (CEST)[respon]

Trinquets[modifica]

Es podria fer una llista dels trinquets on es juga raspall habitualment. Donant una miradeta a la web de la federació Valenciana de Pilota podem trobar els següents trinquets on s'ha fet més d'una partida en agost: Bellreguard, Oliva, Piles, Llosa de Ranes i Castelló de Rugat. També s'ha jugat, però no ho posa en eixa web a Xeraco i Xàbia.

La cita que és exagerada és: El considerat com La catedral del Raspall és el trinquet El Zurdo de Gandia. El trinquet va desapareixer en 2007.

No estaria mal crear-li una entrada al Trinquet el Zurdo. Per si algú s'anima: http://www.saforguia.com/Noticias/tabid/54/titular/EL_ZURDO_CIERRA_SUS_PUERTAS/idnoticia/8263/Default.aspx el comentari anterior sense signar és fet per Batistet (disc.contr.) 21:45, 29 ago 2011

Existeix l'article Llista de trinquets, on pots fer les aportacions que consideris oportunes.
La cita apareix a la premsa (com queda referenciat), però tot és discutible. He afegit això de l'enderroc.
L'article Trinquet El Zurdo ja existeix.
Si estàs interessat en la pilota aniria molt bé que fessis noves aportacions al tema. Que ara recordi (d'alguna vegada que vam coincidir amb les plantilles de pilota), els usuaris que solen fer articles sobre el tema són Casaforra (inactiu des de fa un any), Wakamai i Coentor. Pots parlar amb ells pel que faci falta. Endavant!
--Puigalder (disc.) 22:18, 29 ago 2011 (CEST)[respon]