Discussió:Pintor

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Estava pensant que potser podríem redirigir aquesta mena de pàgines cap a les categories pertinents. No sé ni si és factible. Llull 19:00 13 oct, 2004 (UTC)

Home, tal i com està no té molt de trellat. En "Pintor", com en "bomber", cal posar el que és, un ofici, diferenciar-ne els dos tipus d'ofici de pintor, etc. Jo crec que l'entrada pintor, escultor, escriptor, etc., pot estar com entrada pròpia i baix a == Vegeu també == podem ficar un enllaç a la categoria amb el nom: llistat de pintors.--Arnadí 19:19 13 oct, 2004 (UTC)
Recordo que segons quina mena d'entrades han d'anar a ca.wiktionary.org. Ara mateix no li veig suc a explicar res a pintor que no es pugui explicar a pintura. Llull 19:27 13 oct, 2004 (UTC)
Ja, inicialment sempre es comença amb una entrada poc més que de diccionari, i es va diferenciant. En el cas de pintor, en la versió anglesa tenim entrada [1] i és cert que barreja un poquet amb el tema de la pintura. No ho sé, no és el mateix parlar de l'ofici, història de l'ofici, que parlar de la "pintura" i de la seua història. Clar, que per a quan tinguem informació d'eixa mena de detall, ja estarem jubilats!--Arnadí 19:42 13 oct, 2004 (UTC)