Discussió:Tronc

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

D'això no n'hem parlat mai (crec). Hi ha una refència a una dita popular. Mai comentem les dites populars però d'altra banda tampoc està creant una entrada nova a l'estil diccionari. La deixem? Llull 08:20 12 ago, 2004 (UTC)

Ho he fet, aquest cas si, basant-me en l'enciclopedia catalana, ja que no tenia clar si tronc apart de ser part d'una planta, tenia altres significats. Sobre les dites populars, si no es comenten, no cal que es citin. Ara bé, si que hi ha d'haver alguna explicació (aqui o al wikidiccionari), sobre qué fem referència quan diem que usem una dita popular, oi?

Això fa per al wiktionary. Llull 13:05 12 ago, 2004 (UTC)

Una pregunta que se m'acut: si hi ha termes que es troven definits ja en el wikidiccionari, els podem enllaçar des de l'article de l'enciclopedia? Salutacions, Casteller

Es pot posar un enllaç al peu de pàgina que digui Enllaços externs o enllaços relacionats (en aquest cas no sé què és preferible). Mai he vist enllaçar des de la Viquipèdia cap al Wiktionary però al revés és molt normal. Llull 13:05 12 ago, 2004 (UTC)