Discussió:Valencianisme.com

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

A part de ser una pàgina de propaganda està escrita en primera persona. Llull 18:50 21 oct, 2004 (UTC)

El que està en primera persona no és la propia plana, son uns principis que es relacionen.

Plàcid Pérez Bru 20:44 21 oct, 2004 (UTC)

Jo diria que és pura propaganda i a més això de la primera persona del plural canta bastant. Que tal si li afegim un cartellet de pàgina no neutral? o inclús l'esborrem directament? Makinal 22:18 22 nov, 2004 (UTC)

Suposo que si tenim puntbarra (que no es pas una web amb gaire transit) tambe hi podem tenir aquesta. Pero el que hi sobra es la propaganda i "principis ideologics". Amb una descripcio curteta (un o dos paragrafs) n'hi hauria d'haver prou. Xevi 22:35 22 nov, 2004 (UTC)

Jo ho deixeria així com està, totes aquestes grans declaracions, que fa són molt genèriques i no comprometen a molta cosa, faria falta veure que és el que fan realment en les coses pràctiques del dia a dia. No s'hauria de considerar propaganda una plana simplement perque fassi referència a un partit polític, una associació, et coetera. De totes maneres és propagandista en el sentit de que no diu coses com quan és va crear, qui ho va fer, on té els seus locals, trets concrets sobre actuacions concretes, mentre que presenta tot un seguit de declaracions de caire ideològic.

Plàcid Pérez Bru 00:55 23 nov, 2004 (UTC)

Com es pot convertir açò definitivament en article? Estaria bé posar-ne imatges no creieu?

De moment elimino el llistat de "principis" que no crec que pertoquin a l'article (vegeu a sota). Xevi 18:46 2 jun, 2005 (UTC)


Els principis ideològics de la plataforma són:

-Defensem el valencià com a llengua que el nostre poble comparteix amb altres pobles de l'antiga Corona d'Aragó, i des de el reconeixement a les seues diferents modalitats i denominacions tradicionals (valencià, català, mallorquí...) prestem especial atenció a les històricament més arrelades al territori valencià.
-Considerem als valencians d'altres parles igualment valencians, demanem respecte per ells i a ells pel conjunt de la cultura pròpia del país.
-Tenim en el País Valencià, el nostre marc de referència per a la construcció nacional independentment de que els que participem en esta plataforma puguen sentir com a propis llaços amb realitats socials, econòmiques, culturals, geogràfiques o polítiques més amples.
-Desitgem les reformes legals pertinents , tant a casa nostra com a l'estat o instàncies superiors per tal que València, tinga reconeguts els seus drets de nacionalitat històrica, i el dret de la seua ciutadania a decidir lliurement sobre el seu futur.
-Reconeguem i respectem la pluralitat de visions al respecte del país i del valencianisme. Considerem socialment superada la "disputa identitària" i fem nostres tots els símbols, històrics i moderns, amb càrrega emotiva per als valencians.
-Reclamem el valencianisme de construcció que propugnem com a fruït cívic de les aportacions dels valencianistes de principis del segle XX, del revulsiu que suposà el fusterianisme i les seues posteriors crítiques i revisions que desembocaren en el valencianisme de conciliació
-Creiem especialment important la difusió de la història del valencianisme per tal de garantir la modernització del propi moviment però també la memòria dels qui ens precediren.
-Rebutgem les actituds que pretenen presentar el valencianisme com un moviment victimista, crispador i generador de conflictes estèrils.
-Considerem la identitat valenciana com una identitat dinàmica i en continua construcció en la que s'hi donen components cívics des d'un profund respecte cap als trets culturals propis del poble valencià.

Resultat de la proposta d'esborrament[modifica]

La pàgina principal d'esta discussió es va proposar per a ser esborrada el 22 d'agost de 2011

El resultat de les votacions ha estat el següent:

S'arxiva per 1 vots a favor de l'esborrament, i 1 en contra al cap de 14 dies No s'ha assolit cap consens

Resultat obtingut amb Viquiestris

Beusson (disc.) 02:06, 5 set 2011 (CEST)[respon]

Agressió[modifica]

L'agressió a un dels administradors de la web s'hauria de relacionar amb la web. Pel que diu ara, sembla ser independent del seu càrrec. Pel que diu aquí, els dos fets estan relacionats: amenazándole de muerte si no abandoba su vinculación con el portal valencianista. Pau Cabot · Discussió 08:16, 15 nov 2012 (CET)[respon]

Fet Fet!--Coentor (disc.) 20:06, 15 nov 2012 (CET)[respon]

Referències[modifica]

Independentment que es tracte d'una font pròpia (signada per historiadors amb bibliografia rellevant publicada per tercers) El redactat de les pàgines 1 i 14 verifica el redactat completament.--Coentor (disc.) 15:45, 16 nov 2012 (CET)[respon]