Discussió:Victoriano Huerta Márquez

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Possibles millores[modifica]

Tenint en compte la trajectòria política de Victoriano Huerta i tot el conjunt de controvèrsies relatives als afers exteriors durant el seu govern, no hauria de ser complicat esmentar amb més detall les convulsions internacionals despertades pel personatge a principis del segle XX. Ja que si no s'explica de forma acurada l'ascens al poder i els mitjans del personatge, com a mínim, és important recordar la seva actuació al càrrec del govern.

Caldria tenir en especial consideració el paper preponderant dels Estats Units i comentar de forma més acurada, a partir de la bibliografia pertinent, el seu exili. Qüestió no menor pel que fa a debats historiogràfics sobre els vertaders motius i els destins escollits. Per complementar els darrers episodis de la vida del personatge no estaria de més parlar sobre la seva mort i el sentenciament definitiu del seu projecte.

Tenint en compte que es tracta d'un personatge històric contemporani, perquè va viure entre finals del segle XIX i principis del XX, existeixen més imatges indicatives de la figura de Huerta.

Així doncs, és possible ampliar el contingut de l'article a partir del contrast de la multitud de fonts de caràcter bibliogràfic publicades per autors procedents de diferents disciplines, doncs és possible extreure informació valuosa des del punt de vista de la sociologia, la Història i les ciències polítiques. Autors com Ramírez Racaño, Strauss Newman o George Rausch poden ser de gran utilitat. David Rodri 17 (disc.) 20:34, 20 nov 2023 (CET)[respon]