Discussió:Viquipedistes/Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

--Cavaller de la Ploma 10:36 22 mai, 2004 (UTC)Hola a tots: considere que esta pàgina, efectivament, no és objectiva, ja que dins de la categoria de "Catalunya" s'inclouen territoris que no pertanyen al territori que té Catalunya en l'actualitat, com per exemple les Illes Balears o diverses ciutats valencianes. Sé que hi ha gent que voldria que el nom dels Països Catalans fora simplement "Catalunya", però això no deixa de ser una proposta provinent d'una corrent ideologica i política concreta (totalment minoritària, al meys a València), i per tant no ha de tindre cabuda en una enciclopèdia. Es pot discutir si el Roselló o la franja orental d'Aragó són territoris que haurien de pertanyer a Catalunya, però ara per ara no formen part d'eixa comunitat autònoma, i per tant no és una dada objectiva. És com dir que la ciutat actualment castellana de Capdet (Caudete) és València. Formava part del Regne de València fins no fa molt, però ara desgraciadament ja no.--Cavaller de la Ploma 21:16 21 mai, 2004 (UTC)

Vola dir que parles de la pàgina correcta? Llull 09:21 22 mai, 2004 (UTC)
P.D. Per cert, la neutralitat de l'enciclopèdia se cenyeix als articles, no a la resta de pàgines d'ús dels viquipedistes. Llull 09:23 22 mai, 2004 (UTC)


Em referisc a aquesta pàgina:

Viquipèdia:Viquipedistes/Catalunya

En ella es pot llegir un advertiment que supose l'administrador ha inserit:

Important: Aquesta pàgina és sospitosa de no respectar la neutralitat del punt de vista. Fins a la desaparició d'aquest advertiment, el seu contingut no ha de ser considerat objetiu. Vegeu el llistat de pàgines sospitoses per a una major informació sobre el que es considera, en termes generals, no neutral.

--Cavaller de la Ploma 10:36 22 mai, 2004 (UTC)

D'acord, acabo d'aprendre que la pàgina de discussio és la mateixa per a Viquipèdia:Viquipedistes/Catalunya que per Viquipedistes/Catalunya. El fet que hi haguès el missatge de neutralitat (no ho ha de posar l'adiministrador, qualsevol ho pot fer. si tu vols fer cap canvi no et tallis i fes-lo enlloc de parlar-ne només a les dicussions) ja s'havia fet per denunciar just el que deies. No sé quants cops he rectificat que posin tot de coses que no pertanyen a Catalunya com si en formessin part. Llull 10:54 22 mai, 2004 (UTC)

Hola de nou! Com vaig a rectificar la categoria "Catalunya", si en el seu subapartat "Illes Balears" s'ha inscrit l'administrador? Per una altra banda, la pàgina parla d'inscriure's segons la "nacionalitat". Això, legalment, implica eliminar les categories que no siguen un Estat. Tal volta siga millor evitar el terme "nacionalitat" -sempre polèmic-, i dir "lloc d'origen" -molt més neutral-.--Cavaller de la Ploma 12:01 22 mai, 2004 (UTC)

A veure. Primer que la opinió de l'administrador no és més important que la teva ni la meva. Aquí intentem moure'ns en democràcia malgrat que sovint pugui ser difícil. Simplement és una opinió més. Després que quan s'hi va apuntar potser ni va veure la pàgina de Catalunya (no cal anar a una pàgina sempre a través d'altres, sinó que s'hi pot anar per diferents camins), i després que com veuràs a la pàgina principal de discussió (Discussió:Portada, no paro de proposar que aquesta secció de viquipedistes s'esborri per què és innecessària, duu a la confusió i és vandalejada sovint per usuaris nacionalistes d'una i altra banda. Tanmateix, i com t'he he dit abans, la neutralitat que ha de regir l'enciclopèdia no és tan necessària en les pàgines que l'envolten que no són articles. Això ho descobriràs facilment a la versió anglesa. O a meta.wikipedia.org. Llull 12:14 22 mai, 2004 (UTC)