Discussió:ZBTB7A

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Gen / Proteïna[modifica]

(Havia posat aquest comentari en la pàgina de discussió d'un de vosaltres, però suposo que no l'heu vist.)

Enhorabona per ampliar el nombre d'articles de temes científics. Però mentre esteu treballant els articles, atès que no els teniu a la pàgina de proves, sinó ja publicats, convindria que al principi hi poséssiu la plantilla editant perquè si algú el llegeix sàpiga que encara s'hi està treballant.

I algunes observacions sobre l'article ZBTB7A:

Queda una mica confús i costa distingir si fa referència al gen o a la proteïna perquè a la introducció diu que és un gen i a continuació, en la secció Descripció diu que és una proteïna. I a la infotaula diu "Substància gen", però el dibuix que s'hi veu és el de la proteïna.

Us aconsello començar la introducció amb una breu descripció de la proteïna; per exemple: «ZBTB7A (de l'anglès zinc finger and BTB domain-containing protein 7A) és una proteïna que pertany a la família dels factors de transcripció que contenen els dominis BTB/POZ i de dit de zinc. EStà codificada pel gen ZBTB7A…» (els noms dels gens s'escriuen en cursiva i els de la proteïna corresponent en rodona).

He vist que a les referències heu posat un parell d'articles de la Wikipedia anglesa. Heu de tenir en compte que la Wikipedia (en qualsevol llengua) no es considera una font fiable.

Salutacions! Mercè Piqueras (disc.) 01:01, 25 oct 2023 (CEST)[respon]