L'arbre de la sang

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: El árbol de la sangre)
Infotaula de pel·lículaL'arbre de la sang
El árbol de la sangre Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
DireccióJulio Medem Modifica el valor a Wikidata
Protagonistes
ProduccióIbon Cormenzana Modifica el valor a Wikidata
GuióJulio Medem Modifica el valor a Wikidata
MúsicaLucas Vidal Modifica el valor a Wikidata
FotografiaKiko de la Rica Modifica el valor a Wikidata
MuntatgeElena Ruiz Guitart Modifica el valor a Wikidata
ProductoraArcadia Motion Pictures
DistribuïdorNetflix i Movistar Plus+ Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEspanya Modifica el valor a Wikidata
Estrena2018 Modifica el valor a Wikidata
Durada134 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalcastellà Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gèneredrama Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt6433832 Filmaffinity: 721023 Allocine: 253249 Rottentomatoes: m/the_tree_of_blood Letterboxd: the-tree-of-blood TMDB.org: 502350 Modifica el valor a Wikidata

L'arbre de la sang (títol original en castellà El árbol de la sangre) és una pel·lícula dramàtica de 2018, coproducció d'Argentina i Espanya, dirigida per Julio Medem.[1] Ha estat doblada al català.[2] Es va estrenar en cinemes el 31 d'octubre de 2018.[3] És protagonitzada per Úrsula Corberó i Álvaro Cervantes, en els papers de Rebeca i Marc. Najwa Nimri, Patricia López Arnaiz, Daniel Grao, Joaquín Furriel, Maria Molins, Emilio Gutiérrez Caba, Luisa Gavasa, Josep Maria Pou i Ángela Molina completen el repartiment principal.[4]

Sinopsi[modifica]

El seu argument segueix a Rebeca (Úrsula Corberó) i Marc (Álvaro Cervantes), una jove parella que viatja fins a un antic caseriu que va pertànyer a la seva família. Allí escriuran la història comuna de les seves arrels familiars creant així un gran arbre genealògic on s'acullen relacions d'amor, desamor, sexe, bogeria, gelosia, infidelitats... i sota el qual també jeu una història repleta de secrets i tragèdies.

Repartiment[modifica]

Nominacions[modifica]

Lucas Vidal fou nominat al Premi Feroz a la millor música original.

Referències[modifica]

  1. «Así es ‘El árbol de la sangre’, el drama de Julio Medem con Úrsula Corberó» (en castellà). , 26-06-2018 [Consulta: 10 setembre 2018].
  2. TV3. «"L'arbre de la sang", amb Úrsula Corberó: cap secret no es pot amagar per sempre». CCMA, 02-09-2020. [Consulta: 4 setembre 2020].
  3. Cinemanía «Tráiler de 'El árbol de la sangre', lo nuevo de Julio Medem - CINEMANÍA» (en castellà). , 29-08-2018 [Consulta: 10 setembre 2018].
  4. «Primer tráiler de 'El árbol de la sangre', lo nuevo de Úrsula Corbero tras 'La Casa de Papel'» (en castellà). [Consulta: 10 setembre 2018].