El temor d'un home savi

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de llibreEl temor d'un home savi
The Wise Man's Fear
Tipusobra literària Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
AutorPatrick Rothfuss
LlenguaAnglès
PublicacióEstats Units d'Amèrica, 2011 Modifica el valor a Wikidata
Edició en català
TraductorNeus Nueno i Ernest Riera
Dades i xifres
Gènerefantasia heroica, alta fantasia i fantasia Modifica el valor a Wikidata
Premis
PremisDavid Gemmell Legend Awards (en) Tradueix (2012) Modifica el valor a Wikidata
Sèrie
Crònica de l'Assassí de Reis Modifica el valor a Wikidata
Archive.org: isbn_9780756407124
Musicbrainz: b3652c48-22dc-4ac7-96d1-aef4827d7207 Goodreads work: 2502882 Modifica el valor a Wikidata

El temor d'un home savi. Crònica de l'Assassí de Reis: Segon dia és una novel·la de fantasia escrita per Patrick Rothfuss.

Aquesta novel·la és la segona part de la trilogia Crònica de l'Assassí de Reis, els altres dos títols són: El nom del vent, que el precedeix i una altra novel·la encara no publicada, Les portes de pedra (títol encara no definitiu).

Sinopsi[modifica]

Aquest llibre es desenvolupa en un món fantàstic, on en Kvothe narra com es va convertir en llegenda. Ara, però, es troba amagat a la fonda Pedra Fita, al poble de Newarre. Relata la història de la seva vida al Cronista, un home que el troba i li demana la veritable història del seu passat. En Kvothe accedeix a explicar-li, i diu que li explicarà durant tres dies (cadascun dels dies és un llibre). Durant el segon dia en Kvothe busca respostes sobre els Àmir, els Xandrian i la mort dels seus pares. Pel camí serà posat a prova pels Àmir, i viatjarà al regne de Fae, on trobarà la Felúrian. La història narra els successos que li passen després d'abandonar temporalment la Universitat.[1]

Referències[modifica]

  1. «El temor d'un home savi - Patrick Rothfuss» (en anglès). Arxivat de l'original el 2015-01-17. [Consulta: 19 gener 2015].