Fitxer Discussió:Viquibola dels 30000 articles.png

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

aquesta imatge forma part de la història de la viquipèdia en català. No és adequat esborrar-la, no cal.)

No ho entenc. La imatge eatà repetida. També està a Commons. (categoria Catalan Wikipedia). Hi ha votacions per posar-ho tot a Commons i plantilles específiques per avisar que és a Commons i ja es pot eliminar. En la mateixa categoria hi ha imatges que només són a Commons i no estan repetides aquí. No entenc què fa que aquesta imatge no pugui ser a Commons. Artista 15:32, 23 set 2006 (UTC)

El commons no és infal·lible i hi ha certes imatges tan pròpies de la nostra viquipèdia que no cal que les esborrem. A més, crec que on s'hauria d'esborrar la imatge és al commons. Vilallonga · (digui digui) 11:20, 24 set 2006 (UTC)
No entenc què vol dir que no és infal·lible. Tampoc entenc per què ha d'estar aquí si hi ha grups de treball especialitzats en traslladar imatges. Artista 11:37, 24 set 2006 (UTC)
Doncs, per exemple, que al commons no acceptem imatges en fair use. No tot ha d'anar al commons. Per exemple, per error s'han pujat els escuts dels municipis de Catalunya al commons amb una llicència falsa i haurien de ser esborrats al commons i no pas aquí. El material que ha generat la viquipèdia en català ja es pot quedar aquí, no ha d'anar necessàriament al commons. Abans de proposar precipitadament la destrucció d'un element, informa't de la natura d'aquest element. Vilallonga · (digui digui) 11:56, 24 set 2006 (UTC)
I què hi té a veure aquí el fair use? Commons està ple d'imatges de copyright Wikimedia. Està permès. Això no té cap relació. Mira les imatges de la categoria Wikipedia. Artista 12:01, 24 set 2006 (UTC)
Té a veure a propòsit de la manca d'infalibil·litat del commons. Em sorprèn que la teva primera contribució a la viquipèdia fos posar el cartell de destrucció. Pots consultar a un administrador si vols un altre punt de vista. Altrament, si vols persistir, hauràs d'optar pel procés d'esborrat, ja que no hi ha acord en la destrucció. I no sóc l'únic que t'ha revertit la destrucció. Vilallonga · (digui digui) 12:05, 24 set 2006 (UTC)
Segueixo sense veure la relació de termes. Per regla de tres si tan dolent és Commons per què hi ha un sol arxiu? Em sorprèn que es prenguin decisions partint com a argument de l'antiguitat de qui participa. No hi ha antecedents de l'eliminació d'imatges per votacions ja que quan són a Commons i hi poden ser legalment (com aquesta) s'eliminen per sistema. Artista 12:13, 24 set 2006 (UTC)
Això que dius no és cert, ni molt menys. Abans d'esborrar una imatge cal mirar-s'ho bé. No crec en aquest sistematisme que expresses. El commons no és dolent, però no és infal·lible, serveix per a moltes imatges però no pas per a totes. I penso que la viquibola dels 30.000 articles no hi fa res al commons i molt aquí. Si tens cap dubte, posa't en contacte amb un administrador. I si tens cap xoc amb algun usuari (com moi), demana consell a un administrador. Vilallonga · (digui digui) 12:23, 24 set 2006 (UTC)

La petició de destrucció és tècnicament correcte segons Viquipèdia:Esborrar imatges. Existeix commons:Category:Catalan Wikipedia logo variants, a més dels logos d'altres viquis commons:Category:Wikipedia logo variants. A VP:EP diu "en cas que hi hagi qualsevol discussió sobre la seva destrucció, cal fer una proposta per discutir-la i votar-la". VRiullop (parlem-ne) 13:54, 24 set 2006 (UTC)

No sé si aquesta és la intervenció d'un adminitrador que volies. De debó em faràs recòrrer a unes votacions per això? Artista 07:21, 25 set 2006 (UTC)

Sí, exacte. Doncs, sí, vull una votació. Vilallonga · (digui digui) 09:00, 25 set 2006 (UTC)

Proposta d'esborrat[modifica]