Gallifrey

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Gallifrey és un planeta fictici en la sèrie de televisió de ciència-ficció britànica Doctor Who, és la llar del Doctor i els Senyors del Temps. És suposat per a ser localitzat en la constel·lació de Kasterborous, en les coordenades galàctiques deu zero onze zero zero " pel zero dos del centre galàctic zero " (les Piràmides de Mart, 1975), aproximadament 250 milions d'anys llum de distància de la Terra (com declarat en el Doctor Who 1996 la pel·lícula de televisió; això ho posaria fora de la nostra galàxia de Via Làctia, que és només 80-100 mil anys llum en el diàmetre). Durant la primera dècada de la sèrie de televisió, el nom del planeta del Doctor no va ser revelat, encara que en realitat ho mostressin per primera vegada en els Simulacres de combat (1969) durant la prova(el judici) del Doctor.

Era finalment identificat pel nom per al primer temps en El Temps Guerrer (1973) mentre que el Doctor era interrogat pel Sontaran Comandant Linx. El Tercer Doctor,apunta de pistola, va informar a Linx que era conscient de l'espècie Sontaran. Linx, realitzant que si el Doctor era l'humà no tindria cap coneixement de la seva espècie, pregunta, "Quin és el vostre planeta natiu?" Les respostes del Doctor, "Gallifrey. sóc un Senyor del Temps."

Mai és definitivament declarat "quan" els aspectes de Gallifrey en la sèrie de televisió té lloc. Quan el planeta és sovint assolit mitjançant viatges de temps, el seu present relatiu podria existir en qualsevol lloc en la Terra passada o futur.

Gallifrey té posició en la sèrie reviscuda (2005 des d'ara) va ser omplert de a poc a poc sobre els primers tres anys de les sèries carrera. En Sèrie 1, havia estat establert que va ser destruït, juntament amb l'Imperi Dalek, pel Doctor durant la Guerra del Temps. El planeta no va ser referit pel nom fins a la tercera sèrie i no era mostrat en pantalla fins a el So dels Tambors.