Habitatge al carrer Major, 25 (Caldes de Malavella)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Major, 25
Imatge
Dades
TipusCasa Modifica el valor a Wikidata
ConstruccióXIX, XX
Característiques
Estil arquitectònicModernisme
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaCaldes de Malavella (Selva) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióC. Major, 25. Caldes de Malavella (Selva)
Map
 41° 50′ N, 2° 49′ E / 41.84°N,2.81°E / 41.84; 2.81
IPA
IdentificadorIPAC: 33719

L'habitatge unifamiliar situat al carrer Major, 25 de Caldes de Malavella (Selva) és una obra inclosa en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

Consta de planta baixa, pis i terrat.[1] A la planta baixa hi ha una porta d'entrada que té a sobre una obertura ovalada amb una reixa de ferro forjat. A la part dreta hi ha una finestra en arc de mig punt, amb una llinda ornamentada per ceràmica vidriada de colors amb motius vegetals, un ampit de ceràmica vidriada de color verd i una reixa de ferro forjat.[1] Al pis hi ha una triple obertura en arcs plans, però amb una ornamentació en ceràmica vidriada que forma a la part de la llinda un arc de mig punt, i formada per una porta central i una finestra a cada costat d'aquesta. Sobre de la triple obertura una petita cornisa esgraonada.[1] A sobre hi ha uns petits respiralls.[1] L'edifici queda coronat per un terrat amb una barana d'obra i ornamentat amb ceràmica vidriada de colors.[1]

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Habitatge al carrer Major, 25
  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 «Major, 25». Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 27 octubre 2014].