La mar no és blava

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaLa mar no és blava
Fitxa
DireccióConrad Son Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
Estrena2005 Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gènerecinema eròtic Modifica el valor a Wikidata

Filmaffinity: 168928 Modifica el valor a Wikidata

La mar no és blava és una pel·lícula eròtica dirigida per Conrad Son.[1] Va ser guardonada com la millor pel·lícula soft al Festival Internacional de Cinema Eròtic de Barcelona 2005, millor pel·lícula eròtica a Brussels European Awards 2006, millor director europeu per Conrad Son, millor actriu de repartiment per Evita de Luna i millor actriu per Salma de Nora.

Argument[modifica]

Narra la història d'uns amors passionals i de vegades impossibles, d'un home, Miquel, que es llença a la mar per oblidar i es deixa portar pel vent i els seus instints. Miquel és un poeta frustrat, un home gris que ha fracassat en la seva vida sentimental i que es desfoga amb els seus poemes. En un port coneix a Eva, una noia que veu en Miquel l'home sensible i apassionat que sempre havia buscat.

Actors[modifica]

Salma de Nora, Conrad Son, Minerva Pons, Leyla del Sol, Eva Morales, Raquel Cueto, Evita de Luna, Peter Rolf Schmidt, Pierre Jourdain, Conrad C. Caballé.

Referències[modifica]

  1. «La Generalitat subvenciona por primera vez el doblaje al catalán de una película erótica» (en castellà). La Vanguardia, 03-04-2006. [Consulta: 25 octubre 2016].