Plantilla Discussió:Crono Regnes castellans

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

És difícil dir què és csatellà i què no. No semblaria més lògic fer la taula de "regnes ibèrics" que inclogués també la Corona d'Aragó i el Regne de Portugal? Llull · (vostè dirà) 14:00, 1 mai 2006 (UTC)

Parlant amb Amadalvarez sobre el nom ja haviem arribat a la conclusió de que seria difícil acontentar a tothom. ell proposava "Cronologia de Castella i regnes integrats" però al veure que afegia també la diferenciació de la Navarra i que una d'elles s'integra a França no m'agradava gaire i vaig pensar que aquest terme seria més neutral. Però veig que no, jo ho deia perquè aquests regens estan a Castella. Evidentment posant els regne de Portugal i la Corona d'Aragó podriem titular-lo "Cronologia dels Regnes hispànics". No sé, pot ser una opció...--Gcm 14:15, 1 mai 2006 (UTC)
Llull, ja li he comentat a GCM que si voleu, jo no tinc problemes de construcció, sinó de criteri històric. Fer una gràfica com aquesta es feixug i et pots equivocar amb facilitat. Per a evitar-ho, m'he construit un excel que li pases les dates i els noms i et genera el codi wiki de TIMELINE. A partir d'aqui només cal fer els ajustos de detall. Si algú m'ajuda amb la preparació de la informació base, i després no ens barellem per "si s'integra amb " o "pasa a..." (ja m'entens, oi?), doncs em faria il.lusió preparar-ho. Accepto propostes !!. Salut.--amador 20:04, 2 mai 2006 (UTC)