Plantilla Discussió:Pilots de motociclisme dels Països Catalans

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Quin és el criteri d'inclusió d'aquesta plantilla? Pau Cabot · Discussió 17:48, 8 oct 2012 (CEST)[respon]

Proposta de supressió[modifica]

Proposo d'eliminar aquesta plantilla perquè ara com ara no es fa servir enlloc i, a més, és manifestament incompleta i molt difícil d'anar mantenint. La plantilla la va crear de bona fe l'usuari Independència el 18 d'abril del 2011, però no la va incloure a cap article i ningú no ho ha fet des d'aleshores.

Trobo que aquesta plantilla és contraproduent pels següents motius:

  • O s'hi indiquen tots els pilots significatius o cap, i en aquesta en falten uns quants.
  • Hi ha centenars de pilots als PPCC i es van renovant amb els anys. Anar-los incloent a la plantilla cada cop seria molta feina.
  • Els pilots es van retirant i/o morint amb els anys. Anar-ho reflectint a la plantilla (actius/històrics) seria també molt costós.
  • Cap article no inclou la plantilla, i incloure-la als articles adients (n'hi ha centenars) seria altament costós en temps i desgast. Probablement, l'usuari que la va crear no ho va fer per aquest motiu.

En resum, trobo que la plantilla té poc de sentit, com en tindria una que es digués "Futbolistes dels PPCC", "Polítics dels PPCC" o "Artistes dels PPCC". Serien plantilles molt i molt feixugues i gairebé impossibles de mantenir.

Agraeixo la intenció de l'Independència, però amb la finalitat d'aplegar tots els pilots ja hi ha l'article Llista de pilots de motociclisme dels Països Catalans, més fàcil de mantenir.

Salutacions.--Peprovira (disc.) 16:25, 30 ago 2015 (CEST)[respon]

D'acord amb Peprovira. Pau Cabot · Discussió 20:13, 30 ago 2015 (CEST)[respon]
Força d'acord amb les raons per eliminar la plantilla, però és molt clar que no es compleixen els criteris de supressió ràpida. El criteri citat diu "Plantilles que no s'usen de cap forma útil i que són o bé duplicats substancials d'una altra plantilla, o bé variacions d'una altra plantilla que pot proporcionar la mateixa funcionalitat" i està per veure que aquesta plantilla sigui una variació o un duplicat de cap altra. Aleshores, si es vol esborrar la plantilla s'ha de fer una proposta d'esborrat.
I notifico en Independència per al·lusions.--Pere prlpz (disc.) 00:10, 31 ago 2015 (CEST)[respon]
Entesos, potser m'he equivocat de procediment. Però ho vaig fer així perquè vaig entendre que sí que complia el supòsit "Plantilles que no s'usen de cap forma útil" (no compleix, certament, el fet de ser un duplicat). També vaig notificar en Independència, ja que em penso que si poses la plantilla {{u|Independència}} li surt un avís, oi? Si cal ja faré una proposta d'esborrat (miraré com va... que sembla complicat).--Peprovira (disc.) 07:16, 31 ago 2015 (CEST)[respon]
@Peprovira: No és complicat. Només és que el primer cop t'has d'anar mirant els passos.
I tens raó que en Independència ja l'havies notificat tu. No ho vaig veure, i el vaig notificar per si de cas.--Pere prlpz (disc.) 10:00, 31 ago 2015 (CEST)[respon]
D'acord, doncs ja està fet. Salutacions--Peprovira (disc.) 07:18, 1 set 2015 (CEST)[respon]