Raja Mohan

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaRaja Mohan

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Dades personals
FormacióUniversitat de Califòrnia a Los Angeles Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Camp de treballRelacions internacionals Modifica el valor a Wikidata
Ocupacióautor, periodista Modifica el valor a Wikidata
OcupadorUniversitat Jawaharlal Nehru
Universitat Nacional de Singapur Modifica el valor a Wikidata

Chilamkuri Raja Moha, més conegut com a Raja Mohan, és un acadèmic, periodista i analista de política exterior indi. És el director de l'Institut d'Estudis del Sud d'Àsia de la Universitat Nacional de Singapur.[1] Anteriorment, va ser el director fundador de Carnegie India.[2] També ha estat membre distingit de l'Observer Research Foundation, Nova Delhi i membre sènior del Center for Policy Research, Nova Delhi, i abans d'això, professor de la S. Rajaratnam School of International Studies, Universitat tecnològica de Nanyang, a Singapur i professor del Centre d'Estudis del Sud, Central, Sud-est asiàtic i del Pacífic Sud-oest, de l'Escola d'Estudis Internacionals de la Universitat Jawaharlal Nehru, a Nova Delhi.[3] Va ser Henry Alfred Kissinger Scholar al John W. Kluge Center de la Biblioteca del Congrés dels Estats Units entre 2009 i 2010.[4]

Referències[modifica]

  1. «Top Indian academic C Raja Mohan joins Singapore's think tank». Economic Times, 18-05-2018 [Consulta: 23 maig 2018].
  2. «Announcing the Launch of Carnegie India». Carnegie Endowment, 12-01-2016. [Consulta: 23 maig 2018].
  3. «Raja Mohan Profile - The ICA Institute». Arxivat de l'original el 22 April 2010. [Consulta: 26 d’abril 2024].
  4. «C. Raja Mohan Named the Henry Alfred Kissinger Scholar in the John W. Kluge Center at the Library of Congress». Library of Congress. [Consulta: 25 febrer 2022].