Sławomir Sierakowski

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaSławomir Sierakowski

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement4 novembre 1979 Modifica el valor a Wikidata (44 anys)
Varsòvia (Polònia) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
FormacióFacultat de Filosofia i Sociologia de la Universitat de Varsòvia Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Camp de treballCrítica literària Modifica el valor a Wikidata
Ocupacióperiodista, editor, crític literari, periodista d'opinió, sociòleg, polític Modifica el valor a Wikidata
OcupadorUniversitat de Varsòvia Modifica el valor a Wikidata
Membre de

Slawomir Witold Sierakowski (Varsòvia, 4 de novembre de 1979) és un politòleg i editor polonès, fundador i editor de la revista polonesa Krytika Polityczna, així com de l'editorial del mateix nom.

Va néixer el 1979. És el líder de Krytyka Polityczna (Crítica política), el més ampli cercle d'intel·lectuals i activistes d'esquerres a Polònia. Aquest cercle, batejat així per la revista fundada i dirigida per Sierakowski, inclou, a més, una editorial, el centre cultural Nou Món Feliç, una xarxa de centres locals, etc. Sierakowski és politòleg i sociòleg. És autor d'assajos i articles sobre la política i la cultura polonesa i europea, publicats en diversos idiomes. Ha ensenyat sociologia i filosofia a la Universitat de Varsòvia i ha estat conferenciant convidat en universitats i centres científics a Europa i als Estats Units, com ara la Columbia University de Nova York i la Sorbona.[1]

Referències[modifica]

  1. «Slawomir Sierakowski». web. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CC-BY-SA via OTRS). [Consulta: 17 febrer 2016].