Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Kippelboy (discussiócontribucions)

Bones Pau, he neutralitzat l'article i he llevat la plantilla de CV. Val que encara hi ha un parell de temes per citar o referenciar, però pq has tornat a posar la plantilla? És un text prou sintètic que enumera la trajectòria del biografiat. No entenc quina part trobes "No enciclopèdica".

Paucabot (discussiócontribucions)

Crec que és un dels problemes de fer articles a partir dels currículums que pengen els interessats. En haver-los esporgat una mica, ja ens sembla que estan millor (i segurament és així, clar). En aquest cas, la llista d'obres està molt detallada, explicant qui fa el pròleg, qui fa les fotos, la professió del coauor, etc. Està clar que si ho hagués fet qualcú sense conflicte d'interessos, aquestes informacions no hi serien.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Que estigui la llista d'obres completa i/o detallada és un problema? Jo ho veig com una cosa bona. Entenc que si fossin publicacions d'articles a revistes o coses similars que he vist en bios de professors universitaris hi estaria d'acord en el problema que representa el "sobredetall", però -en aquest cas- on es menciona la llista de llibres de no ficció, tu les treuries? Totes o alguna en particular? Vull entendre't per intentar ajudar a neutralitzar aquest tipus d'articles. Jo he posat moltes vegades qui prologa una novel·la o obra si considero que és un fet destacable dins del corpus de l'article.

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí. És un problema. Jo treuria les parts que t'he dit.

El sobredetall és un dels problemes que tenen tots aquests articles dels que estam parlant. Quan tens un conflicte d'interès penses que si a Mercè Rodoreda se citen les seves obres amb tots els ets i uts, al teu article també s'ha de fer, tot obviant que tu no ets Mercè Rodoreda. Mira com estava originalment Special:Permalink/16292464 i com ha acabat d'esporgat: Orfeó Valencià Navarro Reverter.