Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Dubtes en el funcionament de la plantilla Commonscat

Medol (discussiócontribucions)

D'acord, abans miraré si hi ha categoria a commons, però no sé com es mira. És que no sé com va commons, com es busquen categories i com es creen si convé. Hi ha algun lloc on s'expliqui això?

Paucabot (discussiócontribucions)

La plantilla {{Commonscat}} funciona de tal manera que, si la poses i el paràmetre és a Wikidata, ja l'agafa d'allà. Pots veure com ho tenim a Categoria:Castells d'Artesa de Segre i a l'ítem corresponent a Wikidata: d:Q21872959. Però si poses la plantilla i el paràmetre no és a Wikidata, l'enllaç no funciona i l'únic que feim és embullar el lector. Pots veure, per exemple, Categoria:Geografia de Sant Boi de Llobregat, que no està creada a Commons: Category:Sant Boi de Llobregat i, per tant, tampoc no apareix a Wikidata: d:Q22809016.

Recoman la instal·lació del giny Wikidatainfo per poder fer les comprovacions a Wikidata (Preferències ... Ginys ... Interfície ... Wikidatainfo).

Més informació a Categoria:Manteniment plantilla commonscat.

PS. Les categories a Commons es creen exactament igual que aquí. Les pots cercar amb el cercador també com aquí però recorda que allà els noms estan en anglès.

Medol (discussiócontribucions)

Gràcies!