Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:SergiMM

Resum per SergiMM

Acollida a la Viquipèdia

Marionaaragay (discussiócontribucions)

Hola Geography40, benvingut a la Viquipèdia! Has sol·licitat l'ajuda d'un mentor, així que estic a la teva disposició pel que necessitis. Per aprendre les coses bàsiques, et recomano que facis un viatge amb el Bus Turístic de la Viquipèdia, i si tens dubtes concrets, pregunta'm! :)

SergiMM (discussiócontribucions)

Gràcies per l'acollida a la Viquipèdia!

Marionaaragay (discussiócontribucions)

Hola Geography40, posar referències a un article és molt fàcil, ja veuràs :) Obre l'editor visual (clica a "modifica"), situa el cursor allà on vols posar la referència, i clica a la part del menú de l'editor on diu "Referències". Se t'obrirà un desplegabe amb els tipus de referències que pots afegir: lloc web, llibre, publicació (s'entén com a publicació periòdica), bàsic (si no és cap de les anteriors) i Reutilitza (si vols tornar a utilitzar una referència anterior). Selecciona la que vulguis i omple els caps que et demana l'editor, i ja ho tindràs!

Si utilitzes l'editor de tota la vida (el de l'opció "modifica codi") has de clicar la pestanya on diu "plantilles" del menú d'edició (les opcions són semblants: ref-llibre per a llibres, ref-publicació per a revistes i altres publicacions peròdiques, ref-web per a webs, etc). Omple els camps que et demana i llestos!

Espero haver-te ajudat! :)