Tema de Usuari Discussió:Manlleus

Pòsters de pel·lícules

7
Resum per Manlleus

Giny de hotcat per categoritzar

Mbosch (discussiócontribucions)

Anava a fer subcategories de la Categoria:Pòsters de pel·lícules ja que hi ha prop de 3000 pàgines, però no puc. Està bloquejat. A la wiki en anglès no és així saps perquè aquí sí?

Manlleus (discussiócontribucions)

@Mbosch: Què vols dir amb bloquejat? només has d'escriure per exemple amb el títol de Categoria:Pòsters de pel·lícules de l'any 2016 i a dins que tingui el codi wiki de Categoria:Pòsters de pel·lícules.

Mbosch (discussiócontribucions)

Si vaig a pàgina de la imatge i clico a modificar el codi puc editar el resum i la llicència però no apareix la categoria.

Manlleus (discussiócontribucions)

@Mbosch:Curiós jo també però pel tema categories jo no uso codi wiki (o almenys ho evito) per utilitzar l'eina de HotCat. La pots activar en la pestanya de Ginys en les teves Preferències d'usuari dintre de la secció de Ginys d'edició. Utilitza-ho, et pot solucionar la vida en tema de categories i estalviar temps per a altres temes

Mbosch (discussiócontribucions)

Em sembla que és el primer cop que entro a l'apartat ginys :P

Ara puc afegir categories, gràcies, però no puc eliminar-ne. Té cap sentit fer-ne per anys o franquícies si continua estant a pòsters en general?

Manlleus (discussiócontribucions)

@Mbosch:De res, benvingut al club dels hackers de la viquipèdia ;-) per eliminar categories existents has de clicar al símbol de resta (-) just després de cada categoria. Categoritzar no està malament, per tan fes-n'he les que vulguis sempre seguint les normes de la wiki, jo seguiria la norma de mínim 5 objectes (aquí imatges) per categoria i evitaria categories supèrflues. Crec que la categoria general de pòsters de pelis s'afegeix automàticament des de la plantilla, així que de bon principi sempre hi apareixeran. Salutacions

Mbosch (discussiócontribucions)

Collons quina velocitat d'edició. I només he tardat 9 anys en descobrir-ho XD