Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Torno a ser en Barcelonensis

4
Resum per Paucabot
Barcelonensis (discussiócontribucions)

Dispensa que hi torni. De fet m'estava engrescant a fer més entrades o aportacions però segurament cadascú s'ha de dedicar a lo seu, perquè veig que no l'encerto (o no t'acabo d'entendre).

Per tancar el tema permet-me que et faci uns comentaris a veure si et semblen bé:

-Sóc efectivament l'interessat, i no vaig pas ser jo qui va fer la biografia. Al veure determinades coses que són o petits errors o imprecisions els vaig esmenar i prou. Vaig afegir algunes vinculacions amb d'altres entrades de Viquipèdia. Fins aquí suposo que tot bé, perquè això fa que respongui el contingut més a la realitat que no pas abans o s'enriqueixin les vinculacions de Viquipèdia entre si.

-Vaig afegir-hi una referencia a Josep Espar i Ticó que tu em vas marcar com a no demostrada. No se m'ocorre què més posar-hi com no sigui una còpia del llibre de família o de la declaració de renda, però suposo que no és el cas. Aquesta anotació, ho dic pel tema conflicte d'interessos es pot considerar bona per a mi, o no. Al llarg de la vida també m'ha costat alguns "disgustos" ja que alguna premsa ideològicament contrària a mi o a ell ens ha intentat fer mal a causa de la nostra relació. Ho vaig posar perquè hi ha gent que ho considera rellevant, sobretot en relació al moviment Acció Olímpica d'Òmnium Cultural, els fets de la inauguració de l'Estadi Olímpic, etc... Però si ho creus millor, es podria treure i tan amples.

-Si consideres que totes les meves aportacions empitjoren l'article, per mi cap problema a tornar a la versió inicial. Cal que ho faci jo? Tens manera de fer-ho tu tot de cop?

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Marc. Tota ajuda és benvinguda. Pensa que som pocs i necessitam més editors. Estic convençut que trobaràs d'altres articles on col·laborar que no siguin justament el teu.

Respecte del teu:

  • És millor que no editis la teva biografia. Més que res perquè desgraciadament ja estam massa habituats a gent que ve a fer-se autobombo. Ara, crec que els canvis que has fet els podem deixar. S'haurien de referenciar adequadament a fonts fiables, però millor que d'això se n'encarregui una altra persona ...
  • Això del teu casament, si no es pot demostrar amb cap font fiable (o sigui, de tercers i publicada), ho haurem d'eliminar. A la Viquipèdia, no feim treballs inèdits.
Barcelonensis (discussiócontribucions)

Perfecte doncs. Aniré donant voltes a temes sobre els quals pugui aportar algun coneixement però sense una vinculació que pugui ser de "conflicte".

Trec jo mateix això de la referència a l'Espar Ticó?

Per cert l'etiqueta que hi vares posar a l'inici la treuràs? No hi queda massa bé, i això si que m'interessa :) :)

Paucabot (discussiócontribucions)

Ara hi faig una repassada.