Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Eliminació de parts de l'article

2
Resum per Paucabot
Alex Barat (discussiócontribucions)

Hola Paucabot,

Estic fent per encàrrec un article de Viquipèdia sobre Josep Roig Boada, un productor musical de Terrassa que ha dedicat tota la seva vida a la música. (Josep Roig Boada)

Ell m'ha brindat informació pròpia i fonts d'articles de diaris. El problema és que he extret la seva discografia de la base de dades que té a la seva empresa, però no hi ha fonts publicades a la xarxa sobre això, per tant no ho puc citar.

Per altra banda, m'has posat que ho "descurriculumitzi una mica", però no sé com fer-ho. De fet, he intentat imitar altres pàgines d'artistes/productors i la forma en què exposen el seu treball i edicions discogràfiques publicades. He desfet la eliminació que em vas fer per si vols tornar-t'ho a mirar i comentar-me sobre això.

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

El primer de tot que hauries de fer és llegir Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Si coneixes aquesta persona o t'ha encarregat fer el seu article, no ets la persona més indicada per escriure'l.

A continuació, hauries de llegir Viquipèdia:Fonts fiables. Si no hi ha fonts publicades que verifiquin el que dius a l'article, ho hem d'esborrar. A la Viquipèdia no feim treballs inèdits. O sigui, que per començar, hauries de tornar a eliminar tot el que jo vaig esporgar.

Per acabar, et convendria llegir Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat. Si no hi ha fonts fiables que hagin parlat de manera significativa d'aquesta persona, aquesta persona no hauria de tenir article a la Viquipèdia. Només l'article d'El Periódico sembla donar indicis d'admissibilitat.

T'animaria a continuar editant aquest article, però ja t'he dit que no ho hauries de fer. Si vols editar altres articles i tens més dubtes, aquí em tens.